Cowboys

Äntligen NFL i Los Angeles

Första hemmamatchen för Los Angeles sen 1994 då både Rams och Raiders lämnade änglarnas stad.

Försäsongen är kanske inte det mest spännande i världen men att LA ställer ett lag på planen igen är så klart speciellt vilket gör att denna match blir något mer än att bara att vädra bänkspelare.

Besökande Cowboys har en hel rad frågetecken som måste rätas ut. Det finns nog inget annat lag där vikten av en bra backup QB är så stor som hos Cowboys. Tony Romo har åkt på skada efter skada och missade större delen av förra året som var dystert för Dallas. Frisk nu, men hur länge? Vad har Cowboys i sina två andra QB’s, nya rookien Dak Prescott och Jameill Showers som bara har en handfull spel i NFL på sitt CV, kan ingen av dem visa att jobbet är deras är chansen stor att vi ser ett nytt namn plockas in. Trots vikten av en fungerande QB bakom Romo är försvaret Dallas kanske största frågetecken. Lagets två tänkta startmän på DE-positionen är avstängda och bakom dem finns egentligen ingen solklar ersättare. Vem kan sticka ut och ta ledningen i racet om att starta? Hur bra är egentligen Benson Mayowa? Tunt är det också på linebacker-positionen där en bra försäsong kan leda till en startplats.

Även hos Rams är QB-positionen en het potatis, få har väl missat att man valde Jared Goff som nummer ett i draften. Men än har han inte riktigt övertygat under träningarna och ska han starta före den mer rutinerade Case Keenum måste han övertyga mer och oftare, och framförallt lära sig att solen går upp i öst. Offensiva linjen såg inte bra ut förra året och ser fortfarande svajig ut, viktigt för just Goff’s utveckling att den kliver upp ett par steg. Även receivergruppen måste visa mer än ett par spel per match. TE Tyler Higbee som Rams valde i fjärde rundan har sett het ut under träning, extra fokus på honom.

Defensiva linjen är så nära att självspelande piano man kan komma men bakom den är det mycket mer oroligt och en hel del nya ansikten både bland linebackers och lagets secondary, bra chans att kliva fram och ta en startplats.

Matchen startar 02:00 natten mellan lördag och söndag.

Nyheter

To Top