Buccaneers

Resa: Vi drömmer om Tampa i november

Det är lite kaos i världen just nu och snacka om att vi alla behöver något kul att se fram mot. Därför har vi på NFL Supporter börjat planera för en NFL-resa i november! Vi tänker Florida och värme, 2 NFL-matcher, 1 collegematch, trevligt häng och bra NFL-snack.

Vi har ett nytt samarbete när det gäller resor, med LA Travel. LA Travel är ett skandinaviskt bolag med stor erfarenhet av sportresor. Deras danska bolag har i många år arrangerat NFL-resor och vi är förvissade om att årets arrangemang kommer att bli något alldeles extra. Ni som varit med på någon av våra tidigare resor kan med andra ord hoppas på ytterligare förbättringar på ett redan fantastiskt koncept!

Eftersom inget är klart just nu när det gäller resemöjligheter eller om matcherna blir av på utsatt tid och med publik så släpper vi än så länge bara en intresseanmälan. Om du vill drömma med oss om en resa till Tampa i november för att se Tom Brady och hans Buccaneers samt en match i Jacksonville på deras pool-bestyckade läktare och en collegematch med Gators framför en fanatisk hemmapublik så behöver du bara fylla i en intresseanmälan just nu. Det är inte bindande men de som visat intresse får förtur när och om resan faktiskt blir av.

Hoppa över till LA Travel för mer information och för att göra en intresseanälan.

Resa: Vi drömmer om Tampa i november

Nyheter

To Top