Raiders

Reggie och Raiders ombyggnation

Raiders har signerat flera spelare som är grunden i det byggprojekt som Raiders och Reggie McKenzie genomför.

Efter ett par aktiva dagar på free agency är det tydligt att Raiders general manager Reggie McKenzie har en plan. Han har signerat äldre spelare som Justin Tuck, Lamarr Woodley och nyligen James Jones. Äldre spelare med vinnarvana som kan hjälpa skapa en vinnande miljö i organisationen. Samtidigt får dessa veteraner en nyckelroll att utveckla Raiders unga spelare.

Det är inga långsiktiga lösningar, varför ingen spelare har fått ett kontrakt som sträcker sig över fyra år. Dessa signeringar ger Raiders bra spelare i 2-3 år framöver. Det ger tillräckligt mycket tid för att hitta framtiden i fjolårets, årets och kommande års draft. Reggie kommer från Green Bay och lever efter filosofin att framgångsrika lag byggs genom draften och genom att utveckla egna spelare.

Reggie har inte heller spendera enorma högar med pengar. Han har investerat sina pengar klokt i spelare som direkt förbättrar laget. Han vill ha flera spelare för att fylla många hål istället för att signera en stor spelare till ett gigantiskt kontrakt. Dessutom är kontrakten formulerade så att Raiders lätt kan backa ur, cutta en spelare och inte blöda döda pengar.

Det är alltså tydligt att Reggie nu kan skapa den typ av organisation som han trivs i. Han har köpt sig mer tid att hitta sina spelare. Om han får tid att göra det är en annan sak. Årets draft blir ett viktigt bedömningsunderlag. Likaså hur väl fjolårets draftval visar potential att bli framtida byggstenar i Oakland Raiders.

Nyheter

To Top