Raiders

Pryors knä och Veldheers tricep

Raiders var tillbaka på träningsanläggningen igår. Efter förra veckans besvikelse till förlust mot Giants hoppas vi att de får lite ny energi. Det var en del betydande spelare som både kunde och inte kunde träna.

Terrelle Pryor spelade förra matchen med ett skadat knä. Han uppgav inte det till tränarna utan höll det hemligt, han ville spela mot Giants. Förhoppningsvis har han lärt sig en läxa. Skadan förvärrades och hans värde sjönk efter en dålig insats. Under gårdagens träning stod Pryor på sidlinjen och tittade på medan reserven och rookien Matt McGloin tränade med förstalaget. Hur väl Pryors skada läker avgör vem som startar på söndag mot Houston Texans. Raiders ger hellre McGloin sin första start än att slänga in en halt Pryor.

Positiva nyheter är att två av Raiders tackles tränade. Tony Pashos har varit nära att komma tillbaka tidigare och kan troligen spela på söndag. Han tar då tillbaka platsen som right tackle från rookien Menelik Watson. Dessutom var Raiders bästa spelare Jared Veldheer tillbaka på träningsplanen. Efter att en tricepsskada satte honom på IR kan han nu alltså återkomma. Räkna inte med att han spelar söndag, Raiders vill inte riskera någonting. Vi ser honom tidigast vecka 12 mot Tennessee Titans på hemmaplan. När han återvänder är han en enorm hjälp för en sviktande offensiv linje.

Övrigt
– Cornerbacken DJ Hayden är fortfarande skadad. Ersätts nog återigen av Philip Adams, som säkert kommer få spela mer som slot-corner mot Texans.
– Darren McFadden tränade inte heller, så vi får se reserven Rashad Jennings försöka mot Texans duktiga springförsvar.
– Kaluka Maiava, linebacker, är också fortfarande borta, skadad större delen av säsongen. Det är osäkert hur nära Miles Burris är att återvända, men kanske får vi se honom på söndag istället för Daniel Muir, som spelade mot Giants.

Nyheter

To Top