Giants

Giants gör jätterensning

Efter att ha misslyckats å det grövsta med att uppfylla de högt ställda förväntningarna, samt hanteringen av klubblegendaren Eli Manning, har New York Giants gjort sig av med både general manager och huvudtränare. Det är första gången sedan 1976 som en huvudtränare för Giants inte slutför säsongen. 

Att huvudtränaren Ben McAdoo var illa ute har det spekulerats om senaste veckan. Inte nog med att resultaten uteblivit för laget som av många sågs som en Super Bowl-utmanare, han lyckades också hantera bänkningen av klubbikonen, quarterbacken, Eli Manning på ett sätt som ägare och övrig ledning inte gillade. Sammantaget fick detta tålamodet att tryta och McAdoos dagar hos Giants är över för denna gången. Detta var McAdoos andra säsong som ansvarig för Giants, under de första året tog han laget till slutspel. Totalt gick Giants 13-15 under McAdoos ledning. Defensive koordinatorn Steve Spagnuolo tar över säsongen ut.

Även general managern Jerry Reese fick lämna sitt uppdrag. Reese är mannen som byggt laget och det är rimligt att han får en stor del av ansvaret till att det gått som det gjort. Framförallt misslyckandet Reese med att bygga en acceptabel offensiv linje. Jerry Reese har varit GM för Giants sedan 2007 och tillhört organisationen sedan 1994, totalt 23 år.

Nyheter

To Top