Fantasy

Veckans Fantasy: Nu vänder det för Beckham Jr

 

Varje vecka kommer jag att skriva några nyheter som jag anser vara aktuella inför antingen kommande omgång eller för säsongen i allmänt. Denna veckan tittar vi på vilka spelare du inte får missa att starta till helgen.

Ravens runningbacks
Forsett blev släppt för andra gången under denna säsong och nu tror jag inte att Ravens kommer att plocka up honom igen. West fick starten förra matchen och han gjorde det bra när han sprang för 113 yards och en touchdown. Som jag har sagt innan så tror jag att Ravens rookie Kenneth Dixon kommer bli deras nummer ett så småningom och han har nu gjort sin första vecka där han har gått för fullt. West lär dock springa mest denna vecka.

Odell Beckham Jr
Beckhams start på säsongen har inte varit särskilt bra, eller vad sägs om de här poängen i hans första fyra matcher: 7.30, 8.60, 12.10 och 2.30. Just nu ligger han så långt ner som på plats 36 bland wide receivers, vilket är fruktansvärt dåligt. Lägg till att han har haft svårt att hålla humöret uppe och tappat det ett flertal gånger. Nu har Giants coacher gått ut och sagt att om inte Beckham kan kontrollera sitt humör på söndag så kommer han att hamna på bänken. Att Packers corners kommer att göra allt i sin makt för att Beckham ska tappa kontrollen är givet och det blir väldigt intressant att se vad som händer på söndag. Både Marvin Jones och Stefon Diggs har haft fina matcher mot Packers och jag tror att Beckham kommer ha det också.

Vilka startar vi denna vecka då?
Innan varje helg läser jag på en del om kommande vecka. Läser på säkert 6-7 olika sidor där olika experter pratar om kommande helg och framförallt tittar jag statistiskt på hur spelarna har sett ut, vilka de möter osv. Därefter skapar jag min egna uppfattning.

Quarterbacks
Ben Roethlisberger: Man spelar hemma mot New York Jets och detta är en match som man är stora favoriter i. Jets defensiv släpper 9.7 yards per pass försök vilket är mest i hela ligan. Big Ben har kastat åtta touchdowns på sina två tidigare hemmamatcher. Statistiskt sätt ska alltså Roethlisberger få finfina poäng denna vecka.

Derek Carr: Har kastat åtta touchdowns på de tre senaste matcherna och möter en defensiv som är rankade på 28:e plats mot quarterbacks. Lägg till att Chargers bästa caornerback är borta med en skada.

Andra bra starter på förhand: Tom Brady hemma mot Browns, Philip Rivers borta mot Raiders, Aaron Rodgers hemma mot Giants och Andrew Luck hemma mot Bears.

Runningbacks
LeVeon Bell: Visade varför han är den bästa runningbacken i sin första match för säsongen då han samlade på sig sammanlagt 178 yards. Skulle tro att han kommer ligga på samma siffror denna vecka och skulle han dessutom jogga in en touchdown så förstår ni att det är rätt många poäng på honom.

Jerick McKinnon: Texans passförsvar utan J.J Watt är ingen höjdare och är rankade på 29:e plats. Förra veckan sprang McKinnon för 85 yards och fångade bollen för ytterligare 10, dessutom en touchdown på det. Giants springförsvar är rankade på 11:e plats. Just nu tar McKinnon 2/3 delar av alla snaps medan Asiata endast tar 1/3.

Andra bra starter på förhand: DeMarco Murray borta mot Dolphins, Melvin Gordon borta mot Raiders, Ezekiel Elliott mot Bengals, Jordan Howard mot Colts och Todd Gurley mot Bills.

 Sammie Coates är galet snabb. (Foto: Jeff Gross/Getty Images)

Sammie Coates är galet snabb. (Foto: Jeff Gross/Getty Images)

Wide receivers
Antonio Brown/Sammie Coates: Jets är laget som har släppt till flest långa kast i hela NFL. Det kommer att passa firma Brown och Coates perfekt. Brown är den bästa receivern i ligan och Coates är den spelare som fångat flest kast som varit över 40 yards.

Jarvis Landry/DeVante Parker: Som jag skrev förra veckan så har Titans cornerbacks inte varit några höjdare denna säsong, speciellt Perrish Cox. Förra veckan snurrade Will Fuller upp Cox på läktaren och denna vecka så kommer förmodligen Parker att göra likadant.

Andra bra starter på förhand: Kelvin Benjamin borta mot Buccaneers, Odell Beckham Jr borta mot Packers, Terrelle borta mot Patriots.

Tightends
Zach Ertz: Vad har Dwayne Allen, Jack Doyle, Richard Rodgers, Zach Miller, Delenie Walker gemensamt? Alla är tightends och har gjort vars en touchdown mot Lions denna säsong.

Zach Miller: Har gjort tre touchdowns med Hoyer som quarterback. Lag som Colts har mött har kastat sammanlagt 18 gånger mot tightends, 17 gånger så har bollen gått fram. Lita på att Hoyer kommer att försöka hitta Miller denna vecka.

Nyheter

To Top