Fantasy

Fantasy: Några korta snabba

Tarik Cohen är både kort och snabb. Foto: Elsa/Getty Images.

Precis som under söndagen så domineras innehållet av några korta snabba. I söndags var det innehållet på planen i form av spelare som Antonio Brown, Tarik Cohen, Phillip Lindsay m.fl. Idag domineras fantasy-kolumnen av några snabba waiver-tips eftersom tid inte finns till mycket mer än så.

Med det sagt så hoppar vi över allt annat och går vidare till waiver – fynden och veckans coach och lag.

Veckans waiver-fynd

Quarterbacks: Av de Quarterbacks vi inte tipsat om nyligen står egentligen bara Josh Allen ut från mängden. Med 26 och 28 fantasypoäng i sina två senaste starter och nästan 235 yards till fots så är Allen ett intressant alternativ med tanke på ett överkomligt spelschema. En slutspelsjoker!

Running backs: Vi tipsade redan förra veckan om Justin Jackson men påminner igen, 15.2 poäng bådar gott, särskilt som en handcuff till Melvin Gordon om du redan sitter med honom. Eftersom John Conner inte startar för Steelers så är Jaylen Samuels ett bra spel denna veckan. Ett intressant alternativ är Chase Edmonds i Cardinals också eftersom dom verkar försöka rulla på intensivt med både honom och David Johnson.

Wide receivers: Med AJ Green på IR kommer John Ross att få spela i hans roll framöver, visserligen med Driskel som sin QB men det är en solklar WR1 – roll som gör att Ross måste plockas upp. Dante Pettis och Curtis Samuel är två andra spelare som visat tillräckligt för att dom skulle kunna bidra i fantasy-slutspelet.

Tight ends: Det finns nog ingen tight end som vi inte redan tipsat om tyvärr. Möjligen kan Jonnu Smith vara värd en plats i din trupp.

Veckans fantasy-lag

Denna veckan stod Droppin’ Dimers, coachat av Andreas Norinder för veckans fräckaste insats. Med 178.0 poäng togs en säker seger i ligan NFL Supporter #2

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i PPR – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Patrick Mahomes Kansas City Chiefs 33.0
RB Tarik Cohen Chicago Bears 34.6
RB Todd Gurley II Los Angeles Rams 31.5
WR Keenan Allen Los Angeles Chargers 36.8
WR Antonio Brown Pittsburgh Steelers 31.4
TE Travis Kelce Kansas City Chiefs 38.8
FLEX Christian McCaffrey Carolina Panthers 31.1
D/ST Baltimore Ravens 17.0
K Ka’imi Fairbairn Houston Texans 21.0
Totalt 275.2
Fantasy: Några korta snabba

Nyheter

To Top