Prospect

Trevon Moehrig (S, TCU), NFL Draft 2021

Trevon Moehrig

S, TCU

Uppdaterad: 2021-05-01 02:03

Draftad av: Las Vegas Raiders (Runda: 2, Plats: 43)

Genomsnittligt betyg: 80 (3)

Vikt: 92 kg
Längd: 188 cm



Lasses omdöme (82): Har två riktigt fina säsonger bakom sig i skjutglada Big12. Både Moe och Washington har funkat klockrent som safetys för TCU. Solklart bäst i zon som free safety när han får ha hela planen framför sig. Känns som en oerhört listig och smart spelare som hela tiden läser av både QB och WR. Trots att han har bra speed och känns smidig med bra kroppskontroll ser han inte alls lika bra ut när han ska spela man. Känns också som att slösa bort honom och sätta han man. Just hans ögon och snabba reaktioner har lett till många picks och ser inte att det kommer sluta i NFL. Bra händer och vågar gå på boll efter det han läst. Läser även spring bra och attackerar med sin speed fint mer mot LoS men hans tacklingar är allt annat än bra. Han ger 100% men varken kraften eller tekniken finns där och han både missar och går in för lätt. Moehrig ska spela långt bra som free safety där han får kontrollera och läsa vad som händer och aldrig ge QB tryggheten att kasta den längre bollen. Lite mer muskler och lite mer övning på sina tacklingar så kan han i varje fall bli bra nog för sin roll i attackerna neråt.

Magnus omdöme (82): Välväxt free safery med många verktyg i sin verktygslåda. Har speed, aggressivitet och instinkter som gör att det ser ut som att han kan läsa framtiden, ofta koll på vart bollen ska komma och kan stänga ned.Underbar när han låser in och attackerar. Som free safety har han ofta utgått djupt och varit den som ensam haft ansvaret att hindra stora spelen. Rörligheten och farten gör att motståndarna aldrig kan räkna bort honom, han ser vad som sker och straffar slarv. Har bra bollsinne och ser till att både bryta passningar och också plocka ned ett par INT. Jobbar med fina fötter och mjuka höfter, kan spegla receivers i man-man och stänga ned. Mot spring är han villig att kliva fram men kan bli för aggressiv och komma snett med vinklarna. Detta kan också märkas i en del tacklingar då han kommer lite snett in. Har ledaregenskaper och styr försvaret från sin plats i bakplan.

Richards omdöme (77): Inte den bästa atleten, ser lite stel ut särskilt när han ska byta riktning. Ofta ett halvt steg efter, han är sen att diagnostisera spelet och vill se det innan han agerar, vilket bjuder på en del mottagningar. Slarviga tacklingar. Kan slita ner några men flera där han halkar av rätt enkelt. Okej range och ganska snabb när han är i balans och ska rakt fram. Stor och kan hoppa högt, kan spela boll. Har en del stats med sig. Kan passmarkera i man, med något begränsad om han ställs mot riktigt bra motstånd.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

Trevon Moehrig (S, TCU), NFL Draft 2021

Nyheter

To Top