Prospect

Terrace Marshall Jr (WR, LSU), NFL Draft 2021

Terrace Marshall Jr

WR, LSU

Uppdaterad: 2021-05-01 03:14

Draftad av: Carolina Panthers (Runda: 2, Plats: 59)

Genomsnittligt betyg: 77 (4)

Vikt: 90 kg
Längd: 190 cmMattias omdöme (73): Har spelat alla positioner i anfallet. Är en oväntat hal och gänglig spelare som nästan galopperar ned längs plan med långa kliv. Har en lite loj stil och förvånar en del försvarare med sin toppfart. Gör ett bra jobb att följa bollen. Kan ibland se lite lost it i zonerna men visar en bra kroppskontroll och närvaro längs sidlinjerna. Såg honom tappa en del bollar, men gjorde samtidigt några spektakulära catches. Många stora spel och långa touchdowns. Är också bra efter mottagningen. Marshall Jr kan nog bli ett produktivt proffs.

Lasses omdöme (75): Inte bara Alabama och Ole Miss som kan producera receivers till NFL i SEC. Men Chase och Jefferson borta klev Marshall fram och gjorde det väldigt bra i en betydligt tuffare situation än vad de två tidigare nämnda hade. Att han inte producerade varje match kan såklart till viss del lastas på Marshall men QB situation var allt annat än bra i LSU 2020. Spelat mycket som X-receiver och där ser jag honom ockås men även spelat en del från slot och gjort det bra. Hot i djupet med bra toppfart och med sin storlek möter han bollen högt. Inte rädd för det fysiska spelet och tycker han har bra kroppskontroll och balans. Bra koll på var han ska ta sig efter det han fångat bollen men saknar lite av explosiviteten för att alltid bryta iväg efter mottagningen. Tyckte man såg att han inte riktigt är van vid att springa routes med många cut?s när han spelade i slot och måste såklart jobba på den biten även i det djupa spelet, tycker också han ser lite stel ut i sina rörelser efter catch. Men överlag en mycket spännande receiver på utsidan som kan bränna sin man djupt.

Magnus omdöme (82): En kraftfull spelare som ofta fått stå bakom övriga stjärnor på LSU, men det handlar främst om hur extremt bra dom varit. Har alla förutsättningar för att bli en #1 WR i NFL. Stark i kroppen, kan göra spel från alla positioner och över hela banan. Bra routes, växlar tempo och har sin plan klar och slösar inte steg, kan vinna med såväl finess som atletisk förmåga. Har en fysik som är svår att stå emot, det tillsammans med fina starka händer och ett mod att gå in i tighta lägen gör honom jobbig att möta. Bra på att använda kroppen för att boxa ut försvarare. Har inte toppfart, men tillräcklig fart för att hota i djupet. Stark med bollen i händerna, plockar ofta extra yards. Helt okej kroppskontroll, kommer behöva jobba med att ha två fötter innanför i NFL.

Richards omdöme (77): Stor receiver som spelat i slot. Gör sig bra där men kan lika gärna spela på utsida. Tålmodig routerunner som gärna läser och reagerar utifrån coverage. Förstår var och hur han ska attackera mot man och hittar luckor i zon. Springer begränsade routes, så finns en lärokurva där. Vinner med sin storlek och är produktiv när han får boll. Snabb nog att hota överallt på planen. Gillar verkligen att han är fullt engagerad i springblockering. Hade velat se honom i fler luftdueller för att känna mig säker i att han hanterar det, tycker han behöver bli bättre på att sno till sig bollen i luften. Lite mer aggression där och några oroväckande enkla drops. Påminner mig om Courtland Sutton.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

Terrace Marshall Jr (WR, LSU), NFL Draft 2021

Nyheter

To Top