Prospect

Jaylon Johnson (CB, Utah), NFL Draft 2020

Jaylon Johnson

CB, Utah

Uppdaterad: 2020-04-25 02:29

Draftad av: Chicago Bears (Runda: 2, Plats: 50)

Genomsnittligt betyg: 75 (3)

Vikt: 88 kg
Längd: 183 cmLasses omdöme (69): Lång, atletisk corner som spelar fysiskt och aggressivt med bra teknik. Jäkligt fina egenskaper och borde kanske vara högre i mitt betyg än vad jag är för gillar verkligen potentialen. Lägg där till att han har väldigt fint fotarbete och bra händer. Men jag vet inte om han inte riktigt tror på sig själv för känns som han drar på dig väldigt många onödiga flaggor när han spelar för aggressivt utan att egentligen behöva det. Känns även lite långsam och blir ibland bränd av snabbare recievers. Farten och lite på sig själv är mina två stora minus på Johnson.

Magnus omdöme (81): Fin kombination av längd, fart och styrka. En skön corner med attityd och en vilja att spela fysiskt. Har riktigt bra skills på bollen, 6 INT och 15 PD sista två åren som Ute. Då ska man veta att motståndrna ofta lät bli att kasta mot honom. Exlposiv i sina breaks mot bollen. Som bäst när han får spela nära motståndarna, utgå i press och anväda sin fysik. Kan ligga tight utan att dra på sig flaggor. Aggressiva händer och vältimad när han bryter bollen. Läser receivern bra. Har farten för att hänga med de flest i djupet. Mot springspelet är han aktiv och vill komma upp och tackla, får oftast armarna tunt och sliter ned motståndaren.

Richards omdöme (76): Systemberoende spelare med duglig atletisk förmåga och en del lockande egenskaper. Han är lång, långa armar och bra byggd för positionen och spelar med sin storlek. Är fysisk i coverage och troligen som bäst när han får spela nära linjen. Visar spel där han ligger väl på sin gubbe, men håller, drar, petar på sin gubbe för ofta. Är bäst när han får läsa sin WR, sämre i zon. Lite seg att diagnostisera spelet och har inte så goda instinkter. Bättre att reagera. Kan boxa ut och plocka undan utrymme på utsidan. Kan vara fysisk mot spring men ointresserad. Gör det han måste, om ens det. Coacha upp lite mer tacklingsvilja. Ingen framtida stjärna men en möjlig starter i ett system med mycket man eller bail.

Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=tznnEHc9ens

Matchvideo

Matchvideo

Jaylon Johnson (CB, Utah), NFL Draft 2020

Nyheter

To Top