Prospect

Darrell Taylor (Edge, Tennessee), NFL Draft 2020

Darrell Taylor

Edge, Tennessee

Uppdaterad: 2020-04-25 02:22

Draftad av: Seattle Seahawks (Runda: 2, Plats: 48)

Genomsnittligt betyg: 66 (3)

Vikt: 115 kg
Längd: 193 cmLasses omdöme (66): Atletisk med grym böj runt kanten av offensiva linjen. Okej emot spring och tar sitt ansvar när han känner för det. Kvick av LOS och ett explosivt första steg med en bra punch i sin första kontakt. Bra längd och storlek och det jag undrar är varför han inte var mer produktiv med alla dessa egenskaper, framförallt som pass rusher. Ser inte ut att riktigt läsa av situationer och borrar ner sitt huvud istället för att följa spelet. Har inte heller riktigt tekniken i sina moves och lever lite väl mycket på sin atletiska förmåga. Väldigt högt tak men det är mycket jobb kvar med tekniken och förståelsen för spelet.

Magnus omdöme (68): Stabil spelare med starka ben och rygg. Sätter sin bas och är svår att flytta på då. Sätter edge mot springspel och tvingar in motståndaren. Har en fin förmåga att böja sig när han springer på utsidan. Bra på att omvandla farten till kraft och flytta motståndaren bakåt. En hård punsch som ofta ger honom separation från blockare. Är ojämn som pass rusher, ofta ineffektiv. Lite trög vid snap.

Richards omdöme (65): Främst en runblocker med viss atletisk potential och grundstyrka och balans nog att spela i NFL. Mot pass visar han duglig rush när han timar snap bra, då är han explosiv och kan vinna både med fart och en adekvat Bend, eller med kraft i sin bullrush. Har ett ok swim, over under och några andra enklare tekniker. Lite sen ur stance och byter inte riktning på en femöring. Mot spring är han balanserad, stark och sansad. Spelar inom systemet, gör inget tokigt. Fundamentalt stabil. Kommer av blocks, spelar kraftfullt och har en del tacklingar. Värd att plockas i 3-4 kanske, beroende på vad man kräver och hur man värderar honom.

Darrell Taylor (Edge, Tennessee), NFL Draft 2020

Nyheter

To Top