Prospect

Devin White (LB, LSU), NFL Draft 2019

Devin White

LB, LSU

Uppdaterad: 2019-04-26 02:57

Draftad av: Tampa Bay Buccaneers (Runda: 1, Plats: 5)

Genomsnittligt betyg: 87 (3)

Vikt: 109 kg
Längd: 183 cm
Meriter: Spelade RB i High School

Mattias omdöme (81): Atletisk playmaker med tonvis av explosivitet när han kommer downhill. Men jag tycker att han fastnar på för mycket blocks och missar tacklingar. Det är väldigt boom eller bust när han kommer ned. Men självklart är han imponerande atlet som enkelt tar sig från sidlinje till sidlinje och är atletisk nog att spela passförsvar. Tycker han spelar med mer hjärta och atletisk förmåga än hjärna. Produktionen och potentialen skojar man inte bort men jag är inte helt övertygad och med de röda flaggorna skulle jag tveka att välja honom tidigt i första rundan.

Lasses omdöme (92): Min absoluta favorit i draften som har varit hur jäkla bra som helst för LSU de två senaste åren. Spelade RB i High School och bytte position i LSU, vilket både syns och inte syns. Snabbheten, smidigheten och rörligheten är som en RB?s. Syns både i hans fina vinklar när han blitzar och när han ska falla bak och täcka ytor mot pass. Har ibland problem att lita på vad han ser och läser ibland spelet lite väl sent, bör ha att göra med att han är ny på positionen, men det är i stort sett det ända som avslöjar att han inte föddes som en LB. Stod för en fantastisk Combine som bekräftade hans snabbhet och styrka. Lägg där till hans aggresiva och explosiva spel med bra tryck i tacklingarna. Har perfekt storlek för positionen och har inga problem att ta sig igenom hinder på vägen till bollbäraren. Kan ibland ha problem med balansen och hamna på marken men det är väl i stort sett den bristen jag hittar på White.

Richards omdöme (88): Snabb, aggressiv linebacker som kan göra i stort sett allt. Har väldigt bra range, hänger alltid med var bollen än gör. Bra i coverage, rör sig väl för att segla routes och smart nog att läsa spelet. Bryter väl på bollen och ger sällan utrymme för extra yards. Används mycket i blitz där han ofta sätter press. Snabb när han sätter fart. Inte rädd för kontakt, möter upp OL när de kommer i spring. Behöver bli bättre att vinna den kampen och komma undan, men det är lite av en utdöende konst idag. Han vinner på fart och insikter, men viss oro att denna svaghet kan utnyttjas. I övrigt en modern LB som aldrig behöver tas av plan. Full energi, hela matchen. Aggressiv och säker i allt han gör.

Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=wXUoaVqapro

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=FP712A3Xh_4

Matchvideo

Devin White (LB, LSU), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top