Prospect

DeAndre Baker (CB, Georgia), NFL Draft 2019

DeAndre Baker

CB, Georgia

Uppdaterad: 2019-04-26 05:44

Draftad av: New York Giants (Runda: 1, Plats: 30)

Genomsnittligt betyg: 78 (3)

Vikt: 82 kg
Längd: 180 cmMattias omdöme (76): Väldigt duktig cover-CB som sällan tappar fokus på sin man och gör ett bra jobb med sina händer att alltid vara där och irritera. Kan bli lite lurad av sina ögon ibland och är inte särskilt fysisk i tacklingsspelet. Tycker att han känns smidig i vändningarna och kvick på små ytor. Är frekvent inne med händer vid mottagningarna och slår bort en del men har haft relativt få INTs i college. Skulle velat se lite fler stora spel.

Lasses omdöme (76): Baker var ju så bra 2017 att jag var säker på att det var nästa toppcorner in the making. Fortfarande bra 2018 men tycker inte han tog så stora kliv framåt. Kanske att mina förväntningar var för höga men sen tycker jag inte heller han stack ut under combine så nu är jag mer försiktig. Tycker varje fördel lyfter en nackdel med Baker. Läser QB bra, men kan ibland helt virra bort sig. Utmärkt tajming i sina hopp och når bollen högt vilket ledde till många picks, men kunde lätt vara det dubbla med bättre händer. Väldigt snabba fötter och speglar bra i routes, men låser ofta sina höfter och känns ibland stel. Effektiv i press på utsidan men samtidigt lite för liten för att spela på utsidan i NFL, kan räddas av att han är en fighter som spelar väldigt fysiskt. Men, ofta för fysiskt med händer på receiver för tidigt vilket leder till flaggor. Väldigt bra slutfart men ingen direkt toppfart. Ja ni förstår, upp och ner som en bergodalbana.

Richards omdöme (82): Gillar Baker mycket, kan göra det mesta. Ser bra ut i man – kan ligga i fickan på sin receiver, bra instinkter för att läsa/känna routes och kvick i att byta riktning. Kan vara fysisk på linjen och får ofta en hand på sin gubbe. Viss oro ifall han fixar det mot större receivers, med tanke på att han är ganska liten och ganska tunt byggd. Kan även spela zon, ser bra ut med ögonen på QB. Kvick att reagera och attackera bollen. Några enstaka misstag, men inget jag är orolig över. Hade en dålig combine, där bristen på toppfart kan synas ibland på film. Det tillsammans med storleken gör att han kanske kan utnyttjas av anfall. I övrigt, är den typ av spelare som man knappt ser på planen, eftersom han sällan bjuder på några öppna fönster. Tillät inte en enda touchdown hela 2018.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

DeAndre Baker (CB, Georgia), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top