Prospect

Tremaine Edmunds (LB, Virginia Tech), NFL Draft 2018

Tremaine Edmunds

LB, Virginia Tech

Uppdaterad: 2018-04-27 05:42

Draftad av: Buffalo Bills (Runda: 1, Plats: 16)

Genomsnittligt betyg: 85

Vikt: 113 kg
Längd: 196 cmMattias omdöme (83): Pappa spelade i NFL, brorsorna Trey, i Saints och Terrell, med i draften i år. Fysiskt är han hela paketet. Stor, stark, atletisk och långa armar för att hålla blockers borta. Kan göra det mesta ganska bra men är mer av en flow-LB än downhill-spelare. Tillräckligt atletisk för att springa med potentiella bollmottagare. Gör ett bra jobb med att hitta vägar genom trafiken och fastnar inte på blocks. Är en bra tacklare. Har lite problem att komma ned djupt för att generera mer styrka ibland, kan bli starkare. Otroligt produktiv i college men behöver kanske kunna läsa spelet bättre på nästa nivå.

Lasses omdöme (87): Just nu är det väldigt trendigt att gå all in på Edmunds och jag köper det fullt ut men man ska kanske ta det lite lugnt innan man kallar honom nästa Brian Urlacher. Hade en fantastisk säsong för VT och man såg verkligen vilken spelare han redan är och vilken spelare han har chansen att bli. Ovanligt lång för sin position och han använder längden helt rätt och kan han bara fortsätta att lägga till muskler på den kroppen så kan vi ha något speciellt. Jobbar med extremt snabba fötter och täcker stora ytor med sin rörelse i alla värdersträck. Väldigt elegant spin move när han kommer på blitz gör att han trots sin storlek blir svår att suga upp. Har en unik kombination av storlek, styrka och smidighet vilket gör att han egentligen kommer åt och bidrar i alla delarna av spelet. Känns stark man mot man när han ska falla i markering mot pass där snabba fötter och hans längs verkligen hjälper. Kommer göra det jobbigt för Tight Ends i NFL. Tyvärr ser han ibland lite vilsen ut, har som sagt alla fysiska egenskaper men det känns ibland som han inte riktigt hänger med på vad som händer och vilka spel som utvecklar sig. Behöver också bli starkare för nästa steg, men hans unika kombination och storlek och fart är verkligen lockande. Kan spelas i alla LB-positionerna vilket också höjer hans värde.

Magnus omdöme (86): Unik kombination av storlek, styrka, snabbhet och atletisk förmåga. Är väldigt rörlig och atletisk för sin storlek, kan lägga på sig än mer muskler, det finns det ram för. Snabba fötter, explosiv, och smidig, tar sig förbi i pass rush och ifrån blockar. Mot spring täcker han stora ytpr och har styrkan att stå emot, litar till sin fysik och behöver inte göra förshastade rörelser. Har vissa problem att hitta spelet och kan överreagera mot PA och andra missledande spel. Har en del tillfällen där han inte plockar upp sin kille i pass och det leder till stora spel, men är överlag bra i cover. Med sin storlek och rörlighet är han bra när han faller ned i passförsvar, kan hänga på större måltavlor och blir inte dominerad. Allsidigheten är en styrka och han gör alla försvar dynamiska. Potentialen är skyhög på Edmunds.

Daniels omdöme (84): Lättfotad och ung talang från Virginia Tech. Läser spelet på ett bra sätt och litar mycket till sina instinkter. Hans unga ålder leder till en del större misstag när hans instinkter leder honom fel men det sker lyckligtvis sällan. Bjöd Clemson på en touchdown när han gick bort sig totalt 2017. Lite lättviktig och fastnar ibland på guards som kommer upp och blockerar på hans nivå, men är för det mesta så otroligt snabb i sina sidledsförflyttningar att han lyckas komma undan och göra sin tackling. Klarar säkert alla linebacker-positioner i ett 4-3 – försvar och insidan i 3-4. Bra blitzare i tillägg till alla andra fina egenskaper. Har verkligen framtiden för sig.

Highlights

Tremaine Edmunds (LB, Virginia Tech), NFL Draft 2018

Nyheter

To Top