Prospect

Mark Andrews (TE, Oklahoma), NFL Draft 2018

Mark Andrews

TE, Oklahoma

Uppdaterad: 2018-04-28 04:19

Draftad av: Baltimore Ravens (Runda: 3, Plats: 86)

Genomsnittligt betyg: 74

Vikt: 110 kg
Längd: 196 cm
Röda flaggor: Typ 1 Diabetes.

Mattias omdöme (73): Var en mycket produktiv wide receiver i high school. Bättre och bättre som tight end i college och sista året hade han nästan 1.000 yards och vann John Mackey-award. Mer klassisk rumlande tight end. Kommer inte få dig att hoppa ur soffan men är tillräckligt atletisk för att få jobbet gjort, är pålitlig och tar det försvaret ger honom. Finurlig route runner som utnyttjar sin stora kropp och förstår att pusha sina routes så tajt in på försvararna som möjligt. Smidig nog för att gräva upp de låga kasten. Gör ett bra jobb med att söka upp och sätta sig i lediga zoner i försvaret. Påminner lite om Jason Witten i spelstil. Duglig, knappast dominant i blockering. Skulle nog vilja ha lite mer explosion hos en tight end som gör det mesta av sitt jobb i passanfallet, men jag gillar Andrews och tror han kan vara en produktiv rollspelare i NFL.

Lasses omdöme (72): Stor slot receiver mer än en pålitlig Tight End som var väldigt produktiv sitt sista år för Sooners. Helt klart en bollmottagare mer än en blockerande TE och då kan man kanske kräva lite mer glitter än vad Andrews har bjudit på. Är direkt dålig i pass blockeringen, spelar för snällt och det känns som han inte riktigt bryr sig om den delen. Med tanke på hans storlek borde han även kunna göra mer i spring. Grymt effektiv i Red Zone och ett givet första target för QB. Bra route runner och kan skapa separation inne i boxen skapligt enkelt. Förstår vad som krävs av honom i pass, vet när han ska falla av sin route och erbjuda en nödlösning för QB. Kvickt första steg men ingen toppfart att skryta över och imponerar inte efter catch. Kommer locka för ett lag som letar efter en spelare att sätta in i Red Zone där han sällan sviker.

Magnus omdöme (76): En kompakt och tung spelare som är väldigt trygg som bollmottagare. Harhelt okej händer och räckvidd, är rörlig i överkroppen och kan göra svåra mottagningar. Bra på att boxa ut motståndaren och lyckas skapa separation med små medel i sina routes. Varken snabb eller kvick, men effektiv i sina rörelser. Mer tung än atletisk, fin kontroll på kroppen och vart han befinner sig. Med storleken, separationsförmågan och att han är skicklig att ta bollen i trafik, är han ett fint vapen i red zone. Styrkan är som receiver, i övriga spelet har han en del att jobba med. Han är fysisk men det syns inte alltid i blockeringsspel, blir vilsen och missar sin uppgift, ofta på grund av att han inte kommer rätt med fötterna. Bättre när han bidrar i pass protection, då är han mer i balans.

Highlights

Nyheter

To Top