Prospect

Hayden Hurst (TE, South Carolina), NFL Draft 2018

Hayden Hurst

TE, South Carolina

Uppdaterad: 2018-04-27 05:41

Draftad av: Baltimore Ravens (Runda: 1, Plats: 25)

Genomsnittligt betyg: 74

Vikt: 113 kg
Längd: 196 cm
Meriter: Draftades av Pittsburgh Pirates i MLB-draften (baseball) 2012, spelade två år i organisationen innan han böt karriär och började spela fotboll för South Carolina. Kommer vara 25 år när säsongen drar i gång.

Mattias omdöme (67): Väldigt duktig baseballspelare. Draftad till Pirates i MLB. Spelade två säsonger där innan han gick som walk on till South Carolina. Har samlat ihop en del yards, men väldigt få touchdowns. Hade haft fler med en bättre QB. Atletisk och lite tyngre tight end som dessutom är trygg som blocker. Har använts på många olika sätt och har en hel del snabbhet. Inte typen som går upp högt och plockar ned bollar, snarare fångar bollar över mitten och välter ett par försvarare. Kommer inte heller boxa ut folk i redzone. Vad är en sådan TE värd? Troligtvis inte mer än ett val i tredje eller fjärde rundan.

Lasses omdöme (76): Satsade på baseball och kom på at than skulle spela fotboll väldigt sent, kommer att vara 25 år sin första säsong I NFL. Bra atlet med fin kombination av storlek och kvickhet. Väldigt explosiv in i sina routes, men saknar toppfarten och känns trög efter catch. Våldigt pålitlig och fångar i stort sett allt, nära och långt ifrån LOS (1 drop av 100 förra året). Har väldigt bra fokus på bollen oavsett vad som händer runt on honom och skapar ganska enkelt separation ifrån sin LB. Springer väldigt tufft efter catch, inte snabbt, och är inte rädd att smälla på försvararen med bra kontroll över bollen. Behöver förbättra sig i både pass och springblockeringen, han har kroppen för att fixa det.

Magnus omdöme (79): Atletisk och explosiv spelare. Används i massor med olika roller i anfallet, en hybridspelare som kan flyttas runt i formationen och vara på planen hela tiden. Väldigt snabb för sin storlek och bra i djupet, kan skapa separation med snabba fötter. Känns lite opolerad som passmottagare (baseballkarriären) men har inte spelat med den mest träffsäkra quarterbacken och det finns potential för riktigt hög produktion i passpelet. Snabbheten sårar större spelare, storleken sårar mindre. Många gånger som Hurst kunnat göra stora spel om passen varit bättre. Bra blockare som sällan blir helt slagen och timar kolissionen bra. Är lite tunn.

Nyheter

To Top