Prospect

Isaiah Wynn (G, Georgia), NFL Draft 2018

Isaiah Wynn

G, Georgia

Uppdaterad: 2018-04-27 05:40

Draftad av: New England Patriots (Runda: 1, Plats: 23)

Genomsnittligt betyg: 83

Vikt: 136 kg
Längd: 188 cmLasses omdöme (86): Svårt att slå Nelson men om han är solklar etta när det kommer till Oline så är Wynn min solklara tvåa. Spelade bra redan 2016 men tog ett enormt steg 2017 och var en av de stora anledningarna till att nya QB:en Fromm kunde komma in och prestera direkt. Spelade LT i Georgia och jag tror han skulle fixa det bra även i NFL. Men jag köper att man i NFL, på grund av hans längd, ses som en guard i första hand. Rör sig väldigt smidigt både i spring och pass och känns väldigt naturlig i sin kroppskontroll och rörelse både i sin stans och efter snap. Inte den starkaste linjespelaren men han kommer in i kontakt med snabba och pumpande fötter och ben och har väldigt bra kroppskontroll både på sin motståndare och sig själv genom blockeringen. Atletisk nog för att ta tuffa vinklar och röra sig smidigt upp på nästa nivå i springspelet. Bra teknik med sina händer som oftast sitter på insidan både i pass och spring och ser ut att läsa trickspel från försvaret. Ankrar bra men behöver bli starkare till NFL för att kunna flytta från tackle till guard. Kan ibland bli lite för ivrig i pass och luras till att attackera och öppna upp sig. Lite för kort för att spela tackle och lite för klen för att spela guard är väl egentligen det som talar emot Wynn. Men jag har väldigt svårt att inte tro på Wynn

Magnus omdöme (84): En atletisk och pålitlig spelare. Spelat tackle på college men ses som guard i första hand i NFL, främst beroende på att han saknar idealisk längd. Har sin styrka i pass blockeringen. Följdsam stil och jobbar bra med sina lätta fötter, fin balans. Spelar med bra leverage och har en bra bredd och klara av att jobba med böjda knän, väldigt stadig. Aktiv med händerna och slås bra. När han får tag på sin defensiva spelare så ser han till att hålla kvar honom, inte ofta man ser motståndare tas sig ifrån honom. Har en släng av kycklingben, lite tunn ned till och det påverkar en del i spring. Får inte tryck vid poibt of attack, är bättre när han får blocka med teknik och vinklar. Överlag så är styrka och kraft något han kan bättra på. Om han flyttar till guard kommer han kunna lägga på sig mer viktg och bli tyngre. En duktig spelare, mångsidig och atletisk.

Daniels omdöme (78): Trots att Wynn spelade tackle i Georgia ses han som en guard i NFL. Det känns rimligt eftersom hans egenskaper som passblockerare känns mycket begränsade och han spelare alldeles för upprätt längs med offensiva linjen. Otroligt snabb i öppen yta och därmed en lysande blockerare på spel där han snabbt transporterar sig i sidled eller framåt. Skulle passa perfekt i ett zon-spelande lag.

Highlights

Isaiah Wynn (G, Georgia), NFL Draft 2018

Nyheter

To Top