Prospect

Holton Hill (CB, Texas), NFL Draft 2018

Holton Hill

CB, Texas

Uppdaterad: 2018-03-06 17:36

Genomsnittligt betyg: 75

Vikt: 90 kg
Längd: 190 cm
Röda flaggor: Stängdes av 3 sista matcherna för att ha brutit mot lagregler. Ryktet säger att han missat ett par drogtest. Finns frågetecken om Hills mognad och har haft problem att klara skolan.

Lasses omdöme (76): Har precis som hela Texas försvar tagit stora kliv framåt under DC Todd Orlando. Efter tre matchers avstängning i slutet av säsongen har frågor lyfts kring hans karaktär. Lever väldigt mycket på sin storlek då han har ett fysiskt övertag på i stort sett alla receivers i college. Möter bollen högt och har helt okej händer vilket leder till en hel del picks. Har hela året ställts mot motståndarens bästa receiver och medtanke på det blivit bränd väldigt sällan. Spelar väldigt fysiskt och är tuff och orädd i sitt spel mot spring och har hyglig fart trots sin storlek. Kan ibland låsa sina höfter och kännas aningen orörlig.

Magnus omdöme (74): En tveksam karaktär, men Holton Hill är en bra spelare. Lång och atletisk. Läser spelet väl, aggressiv och explosiv. Fin snabbhet och snabba fötter för en så stor spelare. Har långa armar som han använder väl både när passningar bryts och tacklingar görs. Är duktig på att ligga nära motsåndaren i man-man, men kan bli lite väl närgången med händerna. Klarar av att ligga nära utan att hålla i. Läser spelet bra och är riktigt vass i run support. Är en fysisk tacklare, chansar lite genom att ofta slänga sig in i tacklingen. Kan hamna på hälarna när när receivern fintar vid routes, även då håller han i. Hade det inte varit för det utanför planen hade betyget varit högre.

Nyheter

To Top