Prospect

Harold Landry (Edge, Boston College), NFL Draft 2018

Harold Landry

Edge, Boston College

Uppdaterad: 2018-04-28 01:46

Draftad av: Tennessee Titans (Runda: 2, Plats: 41)

Genomsnittligt betyg: 75

Vikt: 113 kg
Längd: 191 cmLasses omdöme (68): Har varit den tydliga stjärnan i Boston College de senaste säsongerna. Jag tycker han stannade en aning i sin utveckling efter sitt fina 2016. Skadade sin ankel i slutet av säsongen och missade ett par matcher. Stor och snabb pass rusher som mestadels spelade DE i college. I NFL känns han för klen för att klara av att starta på LOS och skulle kännas betydligt giftigare om han får omvandla sin fart till kraft ett par meter av LOS som en OLB i ett 3-4 system. Hade redan på college problem med större och starkare tackles som låste upp honom och bidrog generellt lite i att stoppa springspelet, framförallt 2017. Extremt snabb i sina första steg och böjer sig fint i snabb fart och har hela tiden ögonen på målet vilket gör att han enkelt anpassar sig om QB:en rör sig i fickan vilket leder till att han avslutar sin rush på bästa sätt.

Magnus omdöme (80): En speedig edge rusher. Var väldigt produktiv 2016, såg en dipp under 2017, mycket beroende på skador. Är inte störste men har en kompakt kropp och är explosiv. Starka ben och lätta fötter. Väldigt snabbt förstasteg, bra kroppskontroll och bra balans när kontakt uppstår. Får ofta övertaget när han går på utsidan och har rörligheten för att böja sig runt eller ducka under. Haft tendenser att bli dominerad mot springspelet på college och behöver lägga på sig bulk för att bli en pålitlig spelare för tre downs. Mer styrka skulle ge honom bättre möjlighet till powermoves som pass rusher.

Richards omdöme (78): Har en fantastisk fart när han kommer på utsidan, är bättre ju längre ut på linjen han kommer. Hinner bygga fart innan kontakt. Kommer ner bra, håller balansen och svänger skarpt. Tyvärr inga andra tricks. Kan inte omvandla fart till kraft, är inte stark vid första kontakt och har inga moves att komma på insidan. Visst, kan vinna mot långsamma fötter men plockas samtidigt lätt bort med t.ex. chip-blocks. Drunknar i springförsvaret, försvinner bort helt. Alldeles för svag och tekniskt dålig, skärmas enkelt bort och tappar ofta contain. I slutändan är han en 3-4 OLB som bara kan rusha, vilket begränsar hans roll och hans värde. Samtidigt har vi sett Shane Ray, Vic Beasley, Noah Spence, Dee Ford plockas relativt tidigt.

Nyheter

To Top