Prospect

Antonio Callaway (WR, Florida), NFL Draft 2018

Antonio Callaway

WR, Florida

Uppdaterad: 2018-04-28 18:23

Draftad av: Cleveland Browns (Runda: 4, Plats: 105)

Genomsnittligt betyg: 70

Vikt: 85 kg
Längd: 180 cm
Röda flaggor: Sexuellt ofredande, kreditkortsbedrägeri med mera. Callaway har inte varit någon mönstermedborgare och frågan är om han kan kamma till sig. Inte spelar sedan 2016.

Lasses omdöme (80): Fantastisk 2016 och var en av mina absoluta favoriter inför 2017. Men just nu handlar det mesta kring Callaway om hans problem utanför planen. Redan innan hans avstängning 2017 hade han blivit anklagad för sexuella övergrepp men friades. Efter det åkte han dit för innehav av marijuana och sen för inblandning i ett kreditkorts bedrägeri. Men på planen är det tuffare att hitta problem. En playmaker som alltid vill ha bollen. Farlig på utsidan och insidan, effektiv i sweeps, screens och ST. Kort och gott kan man använda Callaway i det mesta. Springer sina routes väldigt fint och tryggt och är livsfarlig med bollen i händerna efter catch. Atletisk spelare med blictsnabba fötter och med kvicka första steg. Inte långsam men mer kvick än snabb och är lite väl klen i kroppen. Väldigt fint spänst och tajmar bollen högt men kan ibland tappa fokus på både spel och bollen. Callaways stora problem är allt utanför planen och frågan är om någon vågar chansa på honom, utan det hade han plockats i första.

Magnus omdöme (59): Först och främst, Callaway är en strulputte som stängdes av hela 2017-säsongen på grund av saker vid sidan om planen. Även innan detta har han varit i blåsväder. Mognaden och det mentala är stora frågetecken. På planen är det, sist vi såg honom, en jättetalang som inför säsongen sågs som en spelare för första rundan. Kvicka fötter, irrationell och livsfarlig med bollen i händerna. Snabb i djupet och skapar mycket om han får yta. Ett konstant big play-hot. Behöver skapa separation för att vara en måltavla, är inte bra duellspelare, väger lätt. Vinner vid LOS vmed sina snabba fötter och tar sig ofta förbi. Bra puntreturner. Har inte de bästa händerna, gör inte många svåra mottagningar och tappar en del bollar. En spelare som kan definera ”high risk, high reward”.

Nyheter

To Top