Prospect

Anthony Miller (WR, Memphis), NFL Draft 2018

Anthony Miller

WR, Memphis

Uppdaterad: 2018-04-28 02:30

Draftad av: Chicago Bears (Runda: 2, Plats: 51)

Genomsnittligt betyg: 76

Vikt: 86 kg
Längd: 180 cm
Meriter: Innehar alla receivingrekord hos Memphis.

Mattias omdöme (69): Walk on som var redshirt 2013 och 2014 (skada). Extremt produktiv, inte minst med 96 mottagningar och 18 TD under 2017. Smart och stark receiver som använts till det mesta i Memphis. Får inte särskilt mycket separation men flyttar kedjorna. Stark underkropp och shifty med bollen i händerna. Bra på att få position på sin försvarare och på olika sätt boxa ut dem. Är en väldigt fysisk spelare som kanske är allra bäst när det är tajt och han har motståndare hängandes över sig. Men jag tycker han saknar snabbhet för att vara intressant i någon av de tidigare rundorna. Ser inte honom ha liknande produktion mot snabbare och starkare cornebacks i NFL. Men badass i kampen om bollen.

Lasses omdöme (77): Varit väldigt produktiv i Memphis, framförallt sitt sista år då han inte hade en dålig match. Rörlig och hal spelare med snabba fötter som accelererar fint ur sina cuts men saknar kanske toppfarten för att vara det vertikala hotet på nästa nivå. Har ställt upp både på insidan och utsidan och trots saknaden av toppfart så känns han bäst på den långa vertikala passen. Bra fokus på bollen och bollbanan i den långa passen men samtidigt mer slarvig i den kortare passen. Rör sig naturligt i sina routes men känns ibland slarvig även där, då han ofta fuskar och bryter uppåt för tidigt. Väldigt effektiv efter pass och ser verkligen ut att vilja ta varje yard han kan få. Samtigit känns händerna lite klumpiga och jonglerar för ofta med bollen och säkrar inte upp den ordentligt. Jag gillar det mesta med Miller och får han bara slipa lite på sina händer och sina routes så tror jag verkligen på honom.

Magnus omdöme (81): Kvick, smart, en bra route runner med bra händer. Är väldigt bra efter catch och får ofta med sig ett par extra yards. Skapar separation. Bra i trafik även om det finns en del drops när han är trängd. Hittar de tomma ytorna. Atletisk och rörlig. Har storleken lite emot sig och kommer bäst till sin rätt med utgångsläge i slottet, då får han använda sin rörlighet och de kvicka fötterna och huvudet. Nyttig i screen-spelet. En playmaker med bra fart och tuffhet.

Highlights

Anthony Miller (WR, Memphis), NFL Draft 2018

Nyheter

To Top