Prospect

Tre’Davious White (CB, LSU), NFL Draft 2017

Photo by Brett Carlsen/Getty Images)

Tre’Davious White

CB, LSU

Uppdaterad: 2017-03-13 21:59

Genomsnittligt betyg: 81

Vikt: 80 kg
Längd: 181 cmLasses omdöme (81): White känns väldigt allround. Långa armar, stor, stark med bra rörelse både när det kommer till att spela man djupt solo samt att ta sig in i boxen som en slot mot större TE?s. Har en bra blick på bollen vilket gör att han ständigt är ett hot att plocka ner bollen. Rutin efter många år som starter i LSU och SEC. Spelar aggressivt och tufft och det känns verkligen som han vet vad han gör hela tiden. Det enda jag saknar från White är farten då han ibland har svårt att hänga med en snabbare receiver och måste säkra upp med djup markering. Även lite slarvig med händerna vilket resulterar i ett par onödiga flaggor.

Magnus omdöme (80): Ser lite studsig ut men han har en väldigt följdsam och explosiv stil. Har snabba fötter och ett bra fotarbete, starka ben och är bra på att vända både höger och vänster utan att tappa fart och har väldigt bra balans. Riktig vass när han får följa sin man. Duktig i press man, har nästan alltid kroppen i bra position mot receivern och kan ligga tätt både i djup och på kortare routes. Använder händerna lite mycket och det är ofta på gränsen till flagga. Är tuff och viker inte undan i närkamperna, men har inte riktigt fysiken för att vara en pålitlig tacklare. Litenheten syns även när han möter större receviers.

Richards omdöme (83): Fantastiskt fotarbete, slår som trumpinnar i mattan. Kan byta riktning på millisekund och kommer direkt i full fart. Explosiv i alla riktningar, bryter upp en del passningar därav. Armarna är lite överallt, kan åka på flaggor i NFL. Har ibland svårt att hitta bollen, men läser motståndarens ögon bra för att få upp handen i rätt ögonblick. Inte så stor faktor i springspelet, har ingen kraft att stå emot och blir ofta översprungen. Mycket möjligt den bästa renodlade man-man-cornern i draften. Kan spela på utsidan, kommer dominera i slot.

Nyheter

To Top