Prospect

Marshon Lattimore (CB, Ohio State), NFL Draft 2017

(Photo by Gregory Shamus/Getty Images)

Marshon Lattimore

CB, Ohio State

Uppdaterad: 2017-04-10 22:37

Genomsnittligt betyg: 83

Vikt: 87 kg
Längd: 183 cm
Röda flaggor: Bara ett år som starter och två år totalt i college.

Lasses omdöme (80): Buckeyes begärde mycket av Lattimore tidigt och han levde verkligen upp till det. Bara två år i college och ett år som starter talar emot honom men samtidigt fick han ofta spela solo djupt i man försvar och löste det bra. Bra storlek med bra fart som inte hade några problem att ligga klistrad på sin man. Läser lite för mycket ögon på receivern och måste kolla boll lite mer. Spelar även helt okej mot spring med tacklingar som duger för en corner. Även att han fick mycket eget ansvar så hade han hela tiden hjälp från, framförallt, safetyn Hooker som täckte stora ytor och gav Lattimore chansen att fokusera på sin man. Jag tror han kommer få det betydligt tuffare i NFL, men ser ut att ha allt som man söker.

Magnus omdöme (85): Bra storlek, atletisk kvicka fötter och snabbhet. Fick oftast klara sig själv och har förmågan att hålla koll på sin sidan utan safety hjälp. Väldigt bra press man cb som är tuff med händerna, tar ofta receivern ur spel och håller honom på den sidan han vill. Ligger tätt på sin man och har bra reaktion och långa armar som kliver in och stör. Är med sin snabbhet bra i djupledsspelet där han klarar av att hänga på och ligga nära receivern och gör spel på bollen när den kommer. Bra timing i närkamperna och läser motståndaren väl. En duktig tacklare som får armar runt och kroppen bakom, omvandlar sin fart till kraft. Läser spelet bra och är noggrann.

Daniels omdöme (84): Snabb, atletisk och följsam cover corner som har allt man kan kräva av en potentiell topp-cornerback i NFL. Tacklar bra och spelar mycket bra i coverage vilket gjort att motståndarnas quarterbacks avsiktligt undvikt att passa åt hans håll. Skadeproblem i framförallt baksida låt upprepade gånger är ett av få orostecken.

Nyheter

To Top