Prospect

Malachi Dupre (WR, LSU), NFL Draft 2017

Malachi Dupre

WR, LSU

Uppdaterad: 2017-03-13 18:48

Genomsnittligt betyg: 66

Vikt: 88 kg
Längd: 195 cm




Meriter: Mästare i längd, tre-steg och höjdhopp i High School

Mattias omdöme (66): Imponerande kombination av längd och storlek och snabbhet. Dock inte varit en stor faktor i LSU:s anfall de senaste åren. Ställt upp honom på olika positioner och flyttat runt. Ser lite ut som Sanu i Falcons. Men tappar rätt mycket passningar, interceptions då han inte går upp och fajtas ordentligt, och ser på många sätt ut som den där fysiska talangen som aldrig riktigt blommade ut. Som sagt, mycket potential men inte en spelare som man kan lita på idag. Bör inte draftas förrän dag två eller senare.

Lasses omdöme (73): Stor och reslig receiver som spelar tufft i trafik med långa armar vilket gör att han ofta vinner 50/50 bollar mot sin försvarare. Anpassar sig bra efter var bollen kommer och gör i mellanåt enastående catchs medans han ofta har svårt med den enklaste bollen. Ingen klockren route-runner och hans tajming är inte den bästa. Riktigt bra blockeringar i springspelet och hans kombination av spänst och storlek gör honom till ett farligt vapen.

Magnus omdöme (60): LSU har fått fram grymma receivers senaste åren, men Dupre har lidit av väldigt svagt QB spel och har inte riktigt fått se vad han går för. Är atletisk, lång och spänstig, långa armar och helt okej snabbhet men saknar explosiviteten. Har en bra förmåga att växla tempo för att skapa separation. Har bra räckvidd och ger QBn en stor måltavla.Tycker inte han är speciellt vass när han ska fånga bollen i duell, saknar killer instinkten och styrkan att boxa ut. Tveksamma händer. Är en fysisk spelare som inte har något emot att blockera för springspel. Är en spännande spelare med hög potential om han får lite tid, måste bli starkar i kroppen och bättre på att utnyttja sin längd.

Nyheter

To Top