Prospect

Josh Malone (WR, Tennessee), NFL Draft 2017

(Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)

Josh Malone

WR, Tennessee

Uppdaterad: 2017-03-30 22:16

Genomsnittligt betyg: 73

Vikt: 90 kg
Längd: 192 cm
Röda flaggor: Mr Football i Tennesse sitt sista år i High School

Lasses omdöme (77): Mr Football användes sparsamt i Tennessee de senaste åren. Lång receiver med grymma händer, bra fart och framförallt en fantastisk route-runner som spelar smart. Just hans förmåga att plocka bollar oavsett var de hamnar är imponerande, bra sista alternativ för QB:en när han bara behöver bli av med bollen. Lite trög i starten innan han har fått upp farten. Tror Malone kommer bli mer produktiv i NFL än i college.

Magnus omdöme (70): Avslutade sin tid på Tennessee med sin bästa statistiska säsong, nästan 1000 yards och 11 TD, vilket ändå är i lägsta laget. Har egenskaperna för att blomma ut och överträffa förväntningarna i NFL. Har snabbhet men saknar explosivitet för att skapa sig övertaget, växlar inte tempo i löpningen. Beroende av att vinna duellerna, vilket han ofta gör med hjälp av koncentration, styrka och bra händer. Stark i kroppen och kan stå upp efter tacklingar. Bra kontroll på kroppen och rör sig effektivt. Bristande explosivitet är lite oroande, svårt att skapa separation och inte ofta han slår press man. Är en aktiv blockare i springspelet men drar på sig en hel del flaggor.

Daniels omdöme (72): Snabb och duktig route runner med bra händer. Lite långsam i starten och dålig energi i blockeringsspelet, särskilt längre ner i banan. Inledde college-karriären lite svagare än många trott och förhoppningsvis kanske det varit en motgång som han lärt sig av, för han behöver jobba hårt för att nå framgång i NFL.

Nyheter

To Top