Prospect

Gareon Conley (CB, Ohio State), NFL Draft 2017

Gareon Conley

CB, Ohio State

Uppdaterad: 2017-04-25 19:17

Genomsnittligt betyg: 78

Vikt: 88 kg
Längd: 183 cmLasses omdöme (77): Lång corner med bra fart som älskar att göra stora spel när han får chansen. Speglar sin receiver fint och har kanske de bästa händerna av alla corners denna draft, det i kombination med fin spänst leder till många picks. Som bäst i man, men fixar zon utan större problem. Känns ibland lite stel i höfterna vilket ibland leder till problem i visa cross-routes. Är på tok för klen just nu, enkelt för receivers att blocka bort honom i spring och har ingen vidare kraft i sina tacklingar.

Magnus omdöme (78): Conley är rätt bra på allt utan att vara jättebra på något. Har mjuka höfter och ett lätt steg, följer med sin motståndare med enkelhet. Läser spelet bra och reagerar snabbt genom att kliva in i routes eller ge run support. Är duktig i slot tack vare sin kvickhet och förmåga att läsa quarterbacken. Har bra koll på bollen och händer som kan fånga. Kan spela både man och zon, in och utsida. Är inte den snabbast och släpper en del säkerhetsavstånd vilket ger enkla catch. Är inte speciellt fysisk, har problem mot större blockare i springspelet och förlorar fighten vid LoS. Behöver bli tuffare och få mer tryck i sina tacklingar.

Richards omdöme (79): Bra storlek, spelar fysiskt och använder sin kropp för att skärma av receivers effektivt. Kan flyttas runt överallt, lika effektiv i slot som på utsidan. Den typen av mångsidighet uppskattas. Snabb när han attackerar bollen, gör att han slår ner många passningar. Tillät bara 37% av passningarna mot honom 2016. Ser däremot stundtals stel ut i höfterna och klumpig i fotarbetet, lite långsam när han rör sig öst-väst. Tycker inte han har så bra timing som andra säger, kommer sällan högt när han hoppar i full fart.

Nyheter

To Top