Draften

Kickoff för draften 2018

Nu är det dags! Med två månader kvar tills NFL draften i Dallas har det blivit dags för oss att släppa våra draftprofiler fria. Likt förra året har vi bestämt att lägga upp våra bedömningar på årets draftbara spelare, hoppas det ger er lika mycket nöje som det ger oss. 

Detta är den första uppdateringen av totalt fyra fram till draften, övriga tre kommer 20 mars, 10 april och 23 april. När den sista kommer har vi endast tre dagar kvar tills draften sparkar igång.

I dagsläget finns det rapporter på hela 135 spelare och de kommer växa för varje uppdatering då spelare tillkommer allt eftersom vi hinner titta på dem. Betyg och bedömningar på de enskilda spelarna kan komma att ändras med tiden beroende på vad som händer och hur många av oss som tittar på just den spelaren. NFL Scouting Combine under kommande vecka är ett ypperligt tillfälle för spelare att höja och sänka sina betyg.

Betyget 1 på spelaren är ett genomsnittligt betyg från oss som gjort en rapport på spelaren. Att en spelare har betyget 70 behöver inte innebära att någon av oss har honom på 70, utan det kan vara en av oss som har ett högt betyg medan en annan har honom lägre. Därför är det viktigt att gå in på spelaren för att se vad som ligger bakom siffran.

Här hittar hittar ni spelarna rankade inom sin position

Här hittar ni vår kompletta ranking.

Mycket roligt arbete bakom detta, hoppas det märks. Kom gärna med synpunkter och jag tror jag talar för oss alla när jag säger att diskussioner om draften alltid är uppskattat.

  1. Betygsskalan är 1-100

Nyheter

To Top