49ers

Sexigt stormöte och trender vecka sex

Även om klungan dras isär är det fortfarande jämnt i tabellen. Ingen är avhängd ännu. En hel del spelare och tränare känner dock snaran dras åt. Den här veckan kännetecknas av desperation och ett riktigt stormöte.

Veckans nollor

Eftersom Arizona Cardinals besegrade 49ers förra veckan finns det inte längre något lag utan någon vinst. Däremot har vi två obesegrade gäng. Kansas City Chiefs hade det hyfsat svettigt mot både Steelers och Broncos men gick segrande ur båda fajter. Efter fem raka vinster ska de spela bortamatch mot New England Patriots. Det andra obesegrade laget är Los Angeles Rams, som också sitter på topplatsen i vår power ranking. De vann knappt mot Seahawks förra veckan och nu möter de Denver Broncos.

Veckans medvind-o-meter

Alla fyra rookie-QBs vann förra veckan, Darnold, Mayfield, Allen och Rosen. Vilket ytterligare sätter ljus på de lag som behövde en quarterback men draftade spelare på andra positioner, host host Giants och Broncos, och nu tvingas starta underpresterande veteraner. Även om några av ynglingarna är högoddsare är de knappast chanslösa den här veckan. Det återstår att se om någon kan fånga upp lite medvind.

Veckans stormöte

De ostoppbara Kansas City Chiefs beger sig till Foxboro för den tuffaste utmaningen som finns i NFL, bortamatch mot New England Patriots. Det är den unga gunslingern Patrick Mahomes mot perfektionisten och åldermannen Tom Brady. Det är också en duell mellan två av NFL:s mest rutinerade tränare, Andy Reid och Bill Belichick. De är de två coacher som vunnit flest matcher av alla aktiva tränare i ligan.

Veckans positiva trend

Deshaun Watson försöker följa upp en lysande första säsong. Quarterbacken fick en tuff start och har fortfarande kastat minst en interception i varje match hittills. Han har också passat för 385, 375 och 375 yards de senaste tre matcherna. Kan han leverera samma siffror den här veckan är han inne på historisk mark. Ingen quarterback i NFL-historien har passat för över 375 yards fyra veckor i rad. Texans har två raka vinster och behöver fortsätta i den riktningen i en jämn AFC South.

Veckans negativa trend

Denver Broncos har förlorat tre raka matcher. Försvaret är inte detsamma som vi sett de senaste åren och Case Keenum är inte svaret på QB-gåtan, vilket alla nog förstod innan säsongen började. Eftersom Chiefs och Chargers i samma division trendar åt andra hållet börjar det bli bråttom. Tränaren Vance Joseph coachar för sitt jobb.

Veckans syskonbråk

Bröderna Watt, J.J och T.J, har kommit igång på riktigt. De har delad ledning i sacks hittills den här säsongen, utöver alla andra sätt de påverkar matcherna. Även om vi har sett en del begåvade syskonpar i ligan är det ovanligt att två levererar på den här nivån samtidigt. Bröderna möter minst sagt suspekta offensiva linjer, i Bengals respektive Bills, och har goda möjligheter att lägga till någon sack eller två på meritlistan.


ALLA MATCHER VECKA SEX


Sexigt stormöte och trender vecka sex

Nyheter

To Top