Nyheter

Solen skiner ännu i Miami

Dolphins och Chargers möttes i en match mellan soldyrkande städer. Hemmalaget från Miami körde över sin motståndare totalt och har nu vunnit tre raka. Solen skiner, och hoppet lever, i Miami.

Det har varit svårt att bli riktigt klok på Miami Dolphins i år. De inledde säsongen med att utklassa New England Patriots. Veckorna efter fick de storstryk av både Buffalo Bills och Kansas City Chiefs innan de sopade banan med ett envist Oakland. Men sedan dess har de rätat upp skeppet och spelat riktigt bra. Nu har de vunnit tre raka.

Helgens match var kanske den mest imponerande på flera år. Dolphins dominerade ett fullt respektabelt San Diego Chargers och vann med osannolika 37-0. Det var första gången på femton år, 241 matcher, som Chargers avslutat en match utan ett enda poäng. Faktum är att de bara korsade 50-yardlinjen en gång på hela matchen.

Det mest imponerande var nog att Miami gjorde det på båda sidor av bollen och i alla faser av spelet.

Ryan Tannehill har flera gånger visat att han har potential att bli en väldigt bra quarterback. Men han har blandat dessa matcher med betydligt mindre förtroendeingivande insatser. Mot Chargers var han väldigt bra, kastade för nästan tre hundra yards, tre touchdowns och sprang för 50 yards till. Sedan London har han spelat sin bästa fotboll i karriären.

Philip Rivers hade inte en lika bra dag på andra sidan. Charger quarterback har varit en av ligans bästa spelare hittills i år men Miamis försvar visade var skåpet skulle stå. Rivers blev sackad tre gånger, kastade tre interceptions och fumblade en gång. Dolphins defensiva linje satte tonen i den här matchen. Chargers lovande lilla running back Branden Oliver snittade 1.5 yard per springspel på sin 19 försök.

Det var stjärnorna i Miami som gjorde det. Cameron Wake satte ständig press på Rivers och brottsligt underskattade Brent Grimes, cornerback, hade två interceptions. Offensivt trummade Dolphins metodiskt på och höll bollen länge. Slutresultatet kunde ha blivit ännu värre för Chargers del om de inte stoppat Miami nere vid målområdet ett par gånger.

Dolphins är 5-3 nu och nästa vecka väntar en tuff bortamatch mot Detroit Lions. En vinst där skulle sätta laget från det soliga Miami i en utmärkt position för att nå slutspel.

– Vi har bara skrapat på ytan av vår potential. Men det är lätt att säga. Vi måste gå ut och visa det varje vecka, sade Ryan Tannehill, QB, efter matchen.

Kommer Miami Dolphins nå slutspel?


[divider]


Bilder från dolphins.com


Wake


Dolphins3


Dolphins4


Dolphins5

Nyheter

To Top