Nyheter

Raiders är nästa lag för Hard Knocks

Natten till onsdag blev det klart att Oakland Raiders skulle bli nästa lag att visas i den hyllade dokumentärserien Hard Knocks. Det var ett både hoppat och en aning väntat beslut. Raiders har varit ett av de mest omtalade lagen under säsongsuppehållet, och har fullt med spännande och intressanta vinklar att följa. Här listar vi vad vi ser fram emot mest.

Adjö till Oakland
Den största och självklart mest intressanta följetongen är Raiders stundande flytt till Las Vegas. tidigare säsonger har vi sett lag i nya städer, nu får vi istället följa den sista dansen. Frustrationen från fans som lämnas för andra gången, en hoppfull organisation som blickar mot det glittriga, glänsande livet. En betongbunker som byts ut mot ett skrytbygge.

Circus Brown och Co.
Raiders bytte till sig den omskrivna mediavirvelvinden Antonio Brown tidigare i år och han kommer garanterat ta upp en stor del av tv-tiden. Han älskar kamerorna nästan mer än vad de älskar honom. Tillsammans med superskurken Vontaze Burfict och psykfallet Richie Incognito, finns det gott om spelare som dansar på eller bortom gränsen av galenskap.

Carrs sista chans
Derek Carr har länge spekulerats vara på väg bort från Raiders efter två dåliga säsonger. Nu har han fått fullt av hjälpmedel runt omkring sig och en offensiv huvudtränare som inte kommer acceptera några ursäkter. Om anfallet haltar i år är det Carr som kommer ta smällen. Prestera eller petas.

Tidigare mediaprofiler
Jon Gruden är underhållande i sig och är inte blyg att showa för kamerorna. Senast han var med satte han bl.a. dit Chris Simms. Förbered dig även på tusentals referenser om hans tidiga morgnar och gigantiska samling matchfilm. Även oerfarna GM Mike Mayock är en tittarvänlig och vi är nyfikna på hur han hanterar sin nya roll och dynamiken med envise Gruden.

De tre vännerna och Jerry
De tre vännerna i det här fallet är årets rookie från första rundan. Den exemplariska militärsonen Clelin Ferrell, den ödmjuka och tidigare hemlösa Josh Jacobs och framtida publikfavoriten och högljudda ledaren Jonathan Abram. Kufiska Jerry är i sammanhanget såklart pottklippta, snabbmatsälskande Hooters-besökaren Mark Davis, som också råkar äga laget. Han lär får tid och är faktiskt roligare än du tror, medvetet och omedvetet.

Raiders är nästa lag för Hard Knocks

Nyheter

To Top