Nyheter

NFL Supporters Monsterresa 2019

2017 gick resan till Washington D.C.

Schemat är här! Förutsättningarna för säsongen är satta och både vi och lagen kan börja planera säsongen. Vi på NFL Supporter tittar nu på att återigen ta oss över ”dammen” och besöka Amerikas förenta stater. Drömresan vi gjorde 2017 tillsammans med ett 30-tal av er läsare var en succé och vi satsar såklart på en ännu större och bättre resa, nämligen NFL Supporters Monsterresa 2019!

Ingenting är bestämt i nuläget, vi vill inte ens lova att en resa blir av, men vi lovar att vi ska jobba hårt för att det ska bli verklighet. Det kanske viktigaste beskedet vi har väntat på är såklart årets spelschema och nu när det är presenterat har vi satt vårt team av datatomtar på att cruncha lite nummer och börja titta på den bästa rutten vad det gäller resmål och matcher.

Detta är vad vi siktar mot och hoppas på:
Resa från Stockholm och Göteborg till vårt resmål
Två NFL-matcher, en i vår utgångsstad + en dagsresa med match
En collegematch i vår stad eller kortare resa
En gemensam middag

Tycker du att detta låter intressant? Är du lika sugen som vi är? Hjälp oss då genomföra resan genom att ge förslag på den stad/lag du helst skulle vilja besöka. Använd gärna kartorna på denna sidan för att få en bra överblick över var matcherna spelas vecka för vecka. Lämna också dina kontaktuppgifter så håller vi dig uppdaterad med vad som händer i vår planering kring resan.

OBS! Intresseanmälan är INTE bindande

Monsterresan 2019

NFL Supporters Monsterresa 2019

Nyheter

To Top