Jets

Fitz ut, Geno in

Ryan Fitzpatrick har alltid varit en gunslinger som slängt iväg en hel del dumma passningar per match. Men han har även lyckats bomba ut en hel del riktigt vassa passningar under åren.

Förra året var ett riktigt bra år för Fitzpatrick där det goda helt klart övervägde det onda och efter väldigt långdragna förhandlingar kom New York Jets och Fitzpatrick till slut överens om en förlängning. Men i år kan man lugnt säga att vi sett mer av det onda än det goda både med Jets och Fitzpatrick. På sex matcher har det blivit en ynka vinst och Fitzpatrick har redan lyckats att kasta 11 interceptions och bara 6 touchdowns.

Trots att coach Bowles efter förlusten mot Arizona Cardinals senast gick ut och försvarade Fitzpatrick verkar det nu alltså som att han blir förvisad till bänken. Istället blir det Geno Smith som går in som QB till helgen när New York Jets tar emot Baltimore Ravens.

Smith valdes av Jets i andra rundan 2013 och började sin karriär minst sagt skakigt med en hel del enkla misstag. 2013 blev det hela 21 interceptions och även om inte 2014 startade på bästa sett så såg han bättre och bättre ut och avslutade riktigt bra. 2015 blev det inte mycket speltid då han, efter tumult med en lagkamrat, fick käken krossad. Nu är käken och Geno Smith fit for fight och får alltså förtroendet att starta på söndag.

Nyheter

To Top