Fantasy

Fantasy: Finaldags, häng på lagen med slutspelschans!

Keelan Cole kan avgöra mästerskap i år. Foto: Sam Greenwood/Getty Images.

Det är finaldags i de allra flesta ligor. De som lyckats navigera sitt lag hela vägen fram till final måste nu hitta alla tänkbara fördelar för att maximera poängutdelningen i finalen. Det handlar såklart om att hitta något riktigt bra fynd på ligans waiver, men även att hitta rätt maskot. Nu behöver man inte lagra en massa backups på bänken, dom kommer ju ändå inte få spela. Desto bättre att försöka fylla bänken med med några riktiga lyckobringare istället. Kan vi t.ex. få föreslå några av alla stjärnspelare som skadats under säsongen, som David Johnson, Odell Beckham Jr och Deshaun Watson. Eller varför inte Andrew Luck och Julian Edelman som missat hela säsongen?

Ett bra tips är såklart också att hänga på lagen som fortfarande har slutspelschans. Där är det ingen risk för underpresterande spelare eller coacher som väljer att ställa över veteraner för att testa yngre förmågor.

Vi har tagit en titt på veckan som gått.

Veckans fantasy-hjälte

Todd Gurley (RB) i Rams gjorde en helt otrolig match mot Seattle Seahawks som blev förödmjukade på sin hemmaplan. När Gurley sprang in en touchdown från 57 yards med 37 sekunder kvar av första halvlek så hade han redan gjort 33 fantasypoäng. Ingen annan spelare lyckades med det på en hel match denna omgången!

Seahawks försvar fick många gånger se ryggtavlan på Todd Gurley #30 i Los Angeles Rams. Gurley hade ofattbara 33 fantasy-poäng redan i halvtid! Foto: Steve Dykes/Getty Images.

Veckans besvikelse

Seattle-spelarna Doug Baldwin (WR) och Jimmy Graham (TE) hade tillsammans noll (0) fantasypoäng vecka 15. Många fantasy-semifinaler gick nog åt skogen för de lag som fått stor produktion av dessa spelarna tidigare under säsongen.

Veckans outsider

Keelan Cole (WR) i Jaguars har tre starka veckor i rad nu. Mot Texans ordnade han hela 186 yards och en touchdown på sju mottagningar. Cole har förtjänat ett stort förtroende från lagets quarterback Blake Bortles och kommer säkerligen ha hög produktion även denna veckan.

Veckans waiver-fynd

Keelan Cole (WR) som nyss nämndes måste plockas upp. Han är en potentiell starter även i en final med nuvarande form. På grund av Antonio Browns skada är även JuJu Smith-Schuster (WR) och Martavis Bryant (WR) i Steelers högintressanta. Aaron Jones (RB) i Packers och Mike Davis (RB) i Seahawks kan göra nytta för de som har det lite dåligt ställt när det gäller running backs. Nick Foles (QB) i Eagles och Jimmy Garoppolo (QB) i 49ers kan däremot erbjuda stor uppsida för de lag som känner att de måste chansa lite för att ha en chans i sina finalmatcher.

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i standard – ligor den gångna veckan. NFC – dominans, särskilt av NFC South.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Cam Newton Carolina Panthers 30
RB Todd Gurley II Los Angeles Rams 41
RB Kareem Hunt Kansas City Chiefs 32
WR Keelan Cole Jacksonville Jaguars 24
WR Tavarres King New York Giants 19
TE Rob Gronkowski New England Patriots 18
FLEX Mark Ingram New Orleans Saints 26
D/ST Baltimore Ravens 21
K Robbie Gould San Francisco 49ers 24
Totalt 235

NFL Supporters Pickem

Efter 15 spelade veckor är ställningen i vår pickem-liga följande, topp 5:

  1. zata54 (2030 poäng)
  2. sarg0n (2020)
  3. tbaninja (1990)
  4. Dolph Ryans (1960)
  5. mattyice02ftw (1960)

Zata54 som leder ligan hade alla rätt den gångna veckan. RESPEKT!
Pickem pågår hela vägen genom NFL-slutspelet så det ser ut som att detta inte kommer att avgöras förrän alldeles mot slutet.

NFL Supporters fantasy-ligor

Det är slutspelsdags i våra fantasy – ligor. Följande lag och ägare är i final i respektive liga. Som ni ser av lagens grundspelsranking så är det precis som i NFL – kommer man bara till slutspel kan vad som helst hända!

NFL Supporter, liga 1
Team Keddie, Emma Keddie
The Cuttlefish, K. Almlöv

NFL Supporter, liga 2
#6 Denton Desperados, Seamus Creedmire
#1 Team Asmar, Gabi Asmar

NFL Supporter, liga 3
#2 Team Andersson, Anders Andersson
#1 The Dstylers, Daniel Schjelvan

NFL Supporter, liga 4
TBA

NFL Supporter, liga 5
#6 Almost Jamies, Wictor Hansson
#4 Manziel Maniacs, David Rosenlöf

NFL Supporter, liga 6
#2 Team Akerdal, Johan Akerdal
#1 Team Kevin, Juha Kevin

Fantasy: Finaldags, häng på lagen med slutspelschans!

Nyheter

To Top