Prospect

Laviska Shenault (WR, Colorado), NFL Draft 2020

Laviska Shenault

WR, Colorado

Uppdaterad: 2020-04-25 03:33

Draftad av: Jacksonville Jaguars (Runda: 2, Plats: 42)

Genomsnittligt betyg: 80 (3)

Vikt: 100 kg
Längd: 189 cm
Röda flaggor: Skadebenägen

Lasses omdöme (86): Ska snabbt beta av det jag inte gillar med Shenault så jag kan rabbla allt bra. Har haft olika skador genom sin tid i college och det har lite känts som han just blir skadad lite för lätt. Sen ser han stundtals ganska slarvig ut i sina routes, en sak som är enklare att slipa på än skadorna. Annars är det inte mycket mer jag hittar emot honom. Just hans instinkt är nått man ser och som sticker ut, kan sniffa till sig vad han ska göra och sen fulländar han det. Möjligt att det inte är nått unikt, men tycker det syns så tydligt när man kollar Shenault. Han har storleken och snabbheten, framförallt acceleration. Grymt effektiv både med sin fart, vision och fysik efter catch och känns som en framtida playmaker i NFL, om han kan hålla sig hel.

Magnus omdöme (75): Det finns mycket att gilla med Laviska Sheanault, samtidigt är jag inte helt såld på honom. Å ena sidan finns en unik atletisk förmåga, å andra en kropp som ofta går sönder. En så kallad armékniv som kan spela nästa vart som helst i anfallet. Yttre receiver, i slot, RB eller wildcat-QB. Nyckeln för att få honom att glänsa är att se till att bollen hamnar i hans händer. Explosiv, fysisk, snabba fötter, kvick i riktningsförändringar, fina händer och snabb i djupet. Allt finns egentligen för att lyckas om han används rätt och får tid samt coachning att utvecklas.

Richards omdöme (79): Ett atletiskt projekt, bäst med bollen i händerna, som kan bli superbra. Samtidigt finns risken att han inte utvecklas mer. Han används mycket i korta passningar och skissade spel för att ge honom bollen, han är grym på öppen mark. Snabb, kvick i skiftesriktningar och fysisk. Bär spelare som en RB. Ge honom bollen bara! Springer dock inga vidare bra routes, är inkonsekvent och inte så exakt i dem. Fångar bollen väl med händerna men tappar fokus ibland vilket leder till enkla drops. Kan bidra som returner direkt. Han är en offensiv joker just nu.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=NQqNrf8EuBM

Laviska Shenault (WR, Colorado), NFL Draft 2020

Nyheter

To Top