Prospect

Jalen Reagor (WR, TCU), NFL Draft 2020

Jalen Reagor

WR, TCU

Uppdaterad: 2020-04-24 04:48

Draftad av: Philadelphia Eagles (Runda: 1, Plats: 21)

Genomsnittligt betyg: 80 (4)

Vikt: 88 kg
Längd: 180 cmLasses omdöme (85): TCU?s offensiv 2019 var allt annan än ordning och reda, trots det dominerade Reagor i stort sett varje match jag såg med honom. Reagor fick såklart hoppa runt på en rad olika positioner, insida, utsida, slot men ställde ofta upp på utsidan som ett vertikalt hot. Såklart atletisk och skapar med snygg explosivitet, acc och fart utrymme enkelt oavsett var han ställer sig. Ser bollbanan snabbt och anpassar sin löpning efter bollbanan och skapar än mer yards med bollen i händerna. Inte den största receivern men spelar tillräckligt fysiskt för att det inte ska vara ett problem. En playmaker som verkligen förstår spelet som i första hand kan ses som ett vertikalt hot men känns som så mycket mer. Utmanades väl inte direkt att springa tuffa routes så det är ett frågetecken. Tappade också lite för många bollar när han inte kunde ta ner dem med bröstplattan som hjälp. Jag ser något unikt i Reagor och tror med lite putsande att han är en framtida förstareceiver i NFL.

Magnus omdöme (78): Snabb och explosiv receiver med kvicka fötter. Ändrar riktning med kraft och utan att tappa fart. Svårstoppad med bollen i händerna och på öppen yta. Skicklig som returnerare av både punt och kick off. Kan highpointa bollen och slå sin kille man man, men är inte en fysisk spelare. Skapar separation med sin fart och smidighet. Livsfarlig i djupet. Kommer utvecklas som route runner, inte behövt göra så mycket. Okej händer, men mer atlet än bollspelare. Talangfull friidrottare.

Richards omdöme (76): Snabb som vinden men inte mycket mer än så. Är bättre 2019 än 2018 i sina routes, säljer fakes relativt bra. Har fart nog att tvinga försvarare att reagera vid minsta rörelse, lyckas utnyttja det övertaget mer. Fortfarande rätt dåliga bryt på sina routes, tar flera onödiga steg och säljer sig tidigt. Många reps där han bara blåser förbi sin gubbe, hans är svårt att inte dubbla eftersom han antingen bränner djupt eller får stor ficka. Är bra på öppen bana, tänkbar stjärna som returner. Kräver scriptade spel, något som inte fanns på TCU. Lite opålitliga händer, har en del oförklarliga drops. Jag fastnar i att han är en one-trick-pony, även om det tricket är uppskattat.

Daniels omdöme (82): En väldigt sevärd receiver som kanske saknar en del i längd, men tar igen det på många andra sätt. Explosiv och rörlig, med bra förmåga att skapa sig extra yards efter att han tagit emot passningar. Dessutom en giftig returner. Saknar dock en del i sin route-repertoar och är en dålig blockerare på springspel. Kommer trots det att ge laget han kommer till en extra dimension till offensiven.

Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=8wem2YdoBdI

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=D7cPXWi8VjU

Matchvideo

Jalen Reagor (WR, TCU), NFL Draft 2020

Nyheter

To Top