Prospect

Harrison Hand (CB, Temple), NFL Draft 2020

Harrison Hand

CB, Temple

Uppdaterad: 2020-04-25 21:28

Draftad av: Minnesota Vikings (Runda: 5, Plats: 169)

Genomsnittligt betyg: 68 (2)

Vikt: 86 kg
Längd: 182 cm
Meriter: Bytte till Temple från BYU för att komma närmare sin familj men också för att följa sin CB-coach som gjorde samma byte.

Lasses omdöme (65): En av de corners som stack ut mest under Combine tycker jag. Fin i de atletiska övningarna, spänst, fart och höjd. Tycker han såg lite mer stel ut i match och hade inte heller fötterna med sig. Kändes betydligt mer rörlig med aktiva fötter under Combine. Med det vågar jag inte helt tro på honom i man men tror han redan nu hade funkat fint i zon. Läser spelet bra och tajmar bollen perfekt med pålitliga händer. Spelar även aggressivt och fysiskt i allt han gör. Funkar han inte som corner kan det vara värt att testa honom som safety.

Richards omdöme (71): Har sen säsongen tagit slut ökat sin aktie genom att visa upp en atletisk profil som är imponerande, höga nummer på Seattle-älskade SPARQ-listan. Han visar upp en del av det på planen – tycker han har snabba fötter och är kvick i att attackera framåt. Accelererar fort och har bra driv mot bollen. Vissa saker brister, lite stel i höfterna och samarebetet höft/fot stämmer inte alltid. Kanske kan han städa upp det. Gillar hur han biter på bollen och hittar in med en hand. Stor och stark för positionen, spelar fysiskt. Kan säkert spela safety eller åtminstone roteras på olika positioner beroende på uppställning/motstånd. Jag gillar Hand ändå, tror han har ett relativt högt tak.

Harrison Hand (CB, Temple), NFL Draft 2020

Nyheter

To Top