Prospect

Antoine Winfield Jr. (S, Minnesota), NFL Draft 2020

Antoine Winfield Jr.

S, Minnesota

Uppdaterad: 2020-04-25 02:11

Draftad av: Tampa Bay Buccaneers (Runda: 2, Plats: 45)

Genomsnittligt betyg: 80 (3)

Vikt: 93 kg
Längd: 178 cm
Meriter: Pappa spelade 14 år i NFL
Röda flaggor: Säsongsavbrytande skador 2017 och 2018

Lasses omdöme (80): Skadehistoriken är lite skrämmande, missade stora delar av 2017 och 2018, men verkar som de flesta läkarna gett tummen upp. Mindre safety men verkligen kan beskrivas som en atletisk playmaker. Rörlig, med fina fötter och grym spänst som man såg under Combine. Tycker inte alltid han såg så snabb ut på planen men hade en fin 40-tid under Combine. Läser spelet fantastiskt och litar på sin instinkt. Lägg där till fina ball skills så förstår man varför han varit så produktiv när han varit på plan. Vill inte bara stoppa anfallen utan ta bollen och driva in den för en TD varje chans han får. Väldigt pålitlig i att täcka stora ytor med sin blick för vad som händer och att attackera mot LOS med fin instinkt och en aggressiv mentalitet. Klarar alla delar av spelet och bör vara en tillgång för alla lag oavsett system.

Magnus omdöme (78): En härlig spelare som osar av kvalitet. Grym blick, timing och kroppskontroll, gör så han kan alltid är redo att göra spel. Är kort men satt och stark i kroppen, jättefin balans och effektivt fotarbete. Ser alltid ut att vara steget före motståndarna via sin spelförståelse. Bollsinnet är naturligt, hittar bollen när han går djupt och vänder vid rätt läge för att göra spel. Fysisk, tuff, och villig tacklare, där kommer storleken in lite dock. Bristen på längd begränsar. Tar bra vinklar och ser till att vara i rätt position för att göra spel. Förutom längden så har han lite stelhet. Haft skadeproblem både 2017 och 2018.

Richards omdöme (82): Bra vinklar på boll och bollbärare. Villig tacklade, relativt säker. Armar runt, attackerar gärna lågt. Mindre smällar, men ofta effektivt. Bra range i pass, spelar ensam bak ofta. Släpper aldrig någon bakom sig, så jagar aldrig ifatt spel. Snabb i fart, rör sig väl. Flippar höften, vänder sig och byter riktning utan att tappa för mycket fart. Spelar bollen väldigt bra, många interceptions etc. Spelar som man vill, inga fula exempel på film, inge blunder. Pappa spelade i NFL, familjearv. Största problem är hans brist på storlek, bara 5’10” samt skadehistorik – avbröt både 2017 och 2018 med skador. Av enbart film att döma är han tveklöst värd att gå i första.

Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=-vhPQwCfwrs

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=41vje19j3q8

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=4hmdBpxuSEg

Antoine Winfield Jr. (S, Minnesota), NFL Draft 2020

Nyheter

To Top