Prospect

Nasir Adderley (S, Delaware), NFL Draft 2019

Nasir Adderley

S, Delaware

Uppdaterad: 2019-04-27 03:12

Draftad av: Los Angeles Chargers (Runda: 2, Plats: 60)

Genomsnittligt betyg: 81 (3)

Vikt: 91 kg
Längd: 180 cmLasses omdöme (82): Då jag kollar enormt mycket college varje år i högsta divisionen har jag ju en lång relation till spelarna som draftas, tyvärr alltid en ensidig relation. När det kommer spelare från lägre divisioner har jag inte samma relation och uppförsbacken blir ofta brantare och tuffare men med Nasir blev jag såld direkt. Styr spelet långt bak som en fältgeneral där han får täcka enorma ytor. Spelar väldigt aggressivt, framförallt mot spring, med mycket hjärta och ger aldrig upp. Inte rädd för att gå in i kontakt trots att hans tacklingar kanske inte är de tuffaste så gör de ofta jobbet, lite dumma vinklar ibland. Läser och styr fint innan snap och reagerar bra med väldigt aktiva och snabba fötter. Solklart bäst i zon men lite tveksam i man där hans storlek gör sig påmind. Sen kan man alltid dra upp kortet att han inte mött de bästa spelarna, men jag tror verkligen på Addlerley.

Magnus omdöme (84): Från en mindre skola. Instinktiv och fysisk spelare som attackerar direkt när tillfälle ges. Rör sig smidigt och har snabba lätta fötter som kan explodera när han kliver fram och flyter när han backar. Har en bakgrund som corner och klarar av att spela man-man. Bra på att hitta vägar i trafik. Snabb och täcker stora ytor på egen hand, ofta utgångspunkt djupt. Ofta fått äga ytan själv och gjort det bra. Motståndare höll sig borta från honom i många matcher 2018. Läser quarterbackens ögon och kan göra spel när han dyker upp från ingenstans på långa pass. Dirigerar sina medspelare på banan. Säker tacklare som ser till att få armarna runt motståndaren, kan också sätta stopp på kraft. Tar bra vinklar och är sällan överspelad. Fin blick för bollen och spelet plus snabba reaktioner och bra händer ger en hel del INT och PBU. Är en playmaker som är bra på att sno bollar men också svårstoppad när han har den. Farlig returnerare av puntar.

Richards omdöme (79): Såg bra ut på Senior Bowl, skapade spel hela tiden i matchen. En av, om inte den, bästa spelaren där. Har god range längst bak som free safety, täcker mycket mark tack vare sin fart och beslutsamhet. Läser spelet och tvekar inte. Ok känsla för hur spelet utvecklar sig och vet var han ska, trots begränsad tid som safety (ett år). Dock tillfällen han läser fel och har alldeles för bråttom, biter på fakes och double moves t.ex. Hans bakgrund som CB syns i hur väl han rör sig och hur enkelt han har att byta riktning, likväl i hans förmåga att lokalisera och spela på bollen. 11 interceptions, jämt utspridda, vittnar om en möjlig game-changer. Samma CB-erfarenhet gör honom flexibel att täcka upp i t.ex. slot. Han är inte direkt någon som delar ut smällar, men som sista man i ledet är den enda uppgiften att få stopp på motståndaren vilket han ändå gör relativt konsekvent.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

Nasir Adderley (S, Delaware), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top