Prospect

Hingle McCringleberry (TE, Penn State), NFL Draft 2019

Hingle McCringleberry

TE, Penn State

Uppdaterad: 2019-02-25 08:50

Genomsnittligt betyg: 76 (3)

Vikt: 97 kg
Längd: 188 cm
Röda flaggor: Har otroligt svårt att hålla sig under 3 pumps. Ett snitt under karriären på 3.2 är på tok för högt och har lett till många onödiga flaggor.

Lasses omdöme (80): Kom in till college som den mest lovande TE sen Tony G. Hade stora problem med skador efter en scoterolycka på väg till Aspen under sitt första år men studsade tillbaka fint förra året. Springer sina routes som en reciver och blockar som en linjeman men måste lära sig vad ödmjukhet är för nästa nivå. Säkra händer som ständigt känns varma och en bra vision i kombination med fart och styrka. Spelar varje down som en TD hänger på det och är i stort sett automatisk i RZ.

Richards omdöme (77): På plan kanske den mest dynamiska spelare vi sett på länge. Sirapsklistriga händer och ett routeträd med eget rotsystem. Ser ut som en bläckfisk bland guldfiskar, suger in varenda boll som är nära honom. I red zone är han i stort sett ostoppbar. Historiken kring scoterolyckan hägrar, återhämtade sig aldrig fullt, likaså oroande diva-mentalitet som får Terrell Owens att framstå som Jehovas. Vägrade bland annat springa routes som inte kunde resultera i touchdowns.

Daniels omdöme (72): Ryktas enligt egen utsago ha möjlighet att gå som nummer ett i draften som ett av Penn States mest intressanta prospects på länge på positionen. Ett hot i red zone, men tyvärr har hans firande lett till en del kontroverser genom åren. Har haft ett särskilt fint samarbete med Tyroil Smoochie-Wallace.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

Hingle McCringleberry (TE, Penn State), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top