Prospect

Andy Isabella (WR, UMass), NFL Draft 2019

Andy Isabella

WR, UMass

Uppdaterad: 2019-04-27 03:24

Draftad av: Arizona Cardinals (Runda: 2, Plats: 62)

Genomsnittligt betyg: 72 (3)

Vikt: 86 kg
Längd: 178 cmMattias omdöme (70): Isabella är så klart liten, men han är ganska kraftigt byggd. Han är kvick på små ytor och det är svårt att hänga med honom när han byter riktning, men han är inte någon imponerande route runner direkt. Är en tuff liten playmaker som är bra efter mottagningen men förutom speeden är det svårt att se varför han skulle vara värd ett högt draftval.

Magnus omdöme (73): Blixtsnabb slotreceiver med explosivitet och snabbhet som sitt främsta vapen. Skapar övertag mot försvarare och har fart att utnyttja det. Explosiv i riktningsförändringar och når maxfart direkt. Livsfarlig efter mottagning och ett verkligt vapen på kortare routes och screens, allt där han får öppen yta att utmana på. Bra som hot i djupet, tvingar försvaret att hålla djup. Har inte fysiken för att vinna i duellspel utan är beroende av att skapa separation på annat sätt. Duktig på att skapa ytor för sig själv på utsidan. Helt okej händer. Trots sin mindre storlek så vill han vara fysisk och hjälper till i springblockering.

Richards omdöme (74): En f.d. sprinter som varit extremt produktiv på UMass. En slot receiver med viss erfarenhet på utsidan, men bäst centralt i banan med mer yta att arbeta på och utan risk att trängas ut av större, fysiska CBs. Kan vara en farlig schackpjäs som utnyttjar ytor och matchups. Bra med bollen i händerna, så kan användas i sweeps eller andra designade springspel. Behöver slipa sina routes, framförallt sluta trampa så mycket innan han bryter. Har blivit bättre och bör växa med coaching. Fångar för ofta med bröstplattan, vill se honom attackera bollen med händerna mer men kommer inte naturligt för honom.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

Andy Isabella (WR, UMass), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top