Prospect

Dallas Goedert (TE, South Dakota State), NFL Draft 2018

Dallas Goedert

TE, South Dakota State

Uppdaterad: 2018-04-28 02:20

Draftad av: Philadelphia Eagles (Runda: 2, Plats: 49)

Genomsnittligt betyg: 72

Vikt: 118 kg
Längd: 194 cmMattias omdöme (70): Inte mött det tuffaste motstånd men tyckte Goedert var bra som run blocker och har potential att vara en faktor även i passoffensiven på nästa nivå. Producerad många highlights, är en mästare på enhandsmottagningar, och samlat ihop många yards och touchdowns i karriären. Värdet kan dock diskuteras på en spelare som inte flashar unik atletisk förmåga.

Lasses omdöme (68): Tyvärr inte sett någon hel match med Goedert men en del spännande från filmklipp såklart. Känns som en spelare som inte ger upp och spelar tufft tills visslan. Inte fantastisk i sin blockering i varken pass eller spring men ger allt och med lite utveckling av teknik har han storleken för att kunna göra nytta. Helt okej toppfart men inte direkt explosiv ur sin stans. Stor kropp och stora händer som suger in bollar utanför kroppen trots att han ibland bjuder på lite väl enkla bolltapp. Okej i sina routes men syns ganska tydligt vart han ska och måste jobba på att maskera dem bättre. Spännande med sin storlek och ser ut att vilja vara en del av spelet vid varje down, men mer projekt än produkt just nu. Har potential att bli en effektivt passfångare som klarar av att göra det smutsiga jobbet.

Magnus omdöme (77): En passmottagande tight end som imponerat väldigt på en lägre nivå. Atletisk och fysik i en bra mix. Mjuka och naturliga händer, välkoordinerad och har bra kontroll på den välväxta kroppen. Gör contested catches och är solid när han blir tacklad. Explosiv och direkt i sina routes, har förmågan att hålla undan motståndaren med sin kropp. Farlig i red zone. Har utvecklats som blockare senaste säsongen och är mer fysisk och kan dominera mot mindre spelare, men har mer med fysik än teknik att göra. Behöver utvecklas där. Gör inte speciellt mycket efter catch eller kontakt.

Nyheter

To Top