Prospect

Bradley Chubb (Edge, NC State), NFL Draft 2018

Bradley Chubb

Edge, NC State

Uppdaterad: 2018-04-27 05:34

Draftad av: Denver Broncos (Runda: 1, Plats: 5)

Genomsnittligt betyg: 89

Vikt: 125 kg
Längd: 193 cm
Meriter: Kusin med Nick Chubb.

Lasses omdöme (90): Två riktigt fina och produktiva år gör att de flesta har Chubb som sin nummer ett på den sidan av planen. Atletisk och slitstark, envis och ger sig aldrig med bra storlek och kroppskontroll i kombination med ständigt pumpande fötter gör honom till ett stort problem för de flesta offensiven. Måste varan irriterande för en OT att möta Chubb då han behärskar att rusha både på insidan och utsidan och gillar att mixa upp det. Kan spela stående när det begärs men är såklart bäst med händerna i marken redo att attackera. Vill hela tiden mer, det räcker inte att bara dra ner QB:en, han ska ha bollen också. Han har egentligen det mesta som man dräglar över i en passglad liga. Skulle gärna se att han jobbar på lite mer moves än sin rip för att ta ytterligare ett par steg. Har elaka händer men behöver försvara sig med dem bättre, en snabbare atletisk tackle får in händerna på honom lite för ofta. Känns också ibland lite för framtung. Skulle passa bäst i den rollen han spelade i college, DE i ett 4-3 system.

Magnus omdöme (89): Varit ledaren och pådrivaren i NC States försvar senaste åren. Gjorde ett klokt val att stanna ett år till på skolan. Lång och välbyggd kille. Atletisk och rivig spelare med ett konstant driv och en otrolig motor, fina fötter. Energin och drivet är jobbigt att möta och han nöter ned sina mot. Försöker alltid göra spel och är en bra tacklare. Explosiv och har långa armar som når långt. Bra mot springspelet, speciellt när han får gå framåt, kan falla ned i cover, men har sin styrka när han får jaga quarterbacken.

Daniels omdöme (87): Blixtrande snabb passrusher från båda sidor av linjen för NC State. Vinner ofta på utsidan med fart och böjlighet. Använder det till sin fördel och hittar in på insidan där han kan vinna på kraft. Faller vid enstaka fall ner för att täcka pass och gör även det med entusiasm, men har naturligtvis inte sina största styrkor där. Håller sin kant bra i springspelet och ställer för det mesta rätt diagnos huruvida han ska stoppa springspel eller ge sig efter quarterbacken. Blir ibland lite ivrig och överarbetar sig själv ur situationer. Kanske kan behöva slipa på någon ytterligare manöver i sin passrush-arsenal för att bli den superstjärna han har potential till.

Highlights

Bradley Chubb (Edge, NC State), NFL Draft 2018

Nyheter

To Top