Draften

Playmakers till försvaret när Skins går till draft

Giants, Eagles och Cowboys varvar mellan topp- och bottensäsonger men Washington har hamnat i någon form av mitt i mellan spiral. 7-9 förra året, 8-7-1 och 9-7 innan det och trots att man inte harvar i botten så kan man inte vara helt nöjda med att inte kunna ta nästa kliv.

Ingen mer tag på QB Kirk Cousins, nu är det istället den ständigt underskattade veteranen Alex Smith som ska leda laget framåt. Smith är inte den långsiktiga lösningen och en QB är av intresse. Man har gått skilda vägar med både WR Terrelle Pryor och WR Ryan Grant och förutom nye Paul Richardson kan även en receiver vara av intresse. Linebacker gruppen är ett stort frågetecken med Galette och Compton osignerade och Trent Murphy borta. Pernell McPhee har kommit från Bears men LB kan vara ett behov trots att man har en del spännande namn i laget. En stor DE är ett annat och lagets safetys har länge varit ett frågetecken. Hur nöjda är man med kombinationen Kelley, Thompson och Perine som RB’s? Kyle Fuller bortbytt och Breeland fortfarande utan kontrakt, Scandrick kan inte bara vara lösningen på cornerback. Hood och McGee är inte heller de hetaste valen på den viktiga NT-positionen, bör vara öppna för att uppgradera även där.

Redskins toppval i draften 2016

Runda 1, val 22: WR Josh Doctson (TCU)

Runda 2, val 53: LB/S Su’a Cravens (USC)

Runda 3, val 84: CB Kendall Fuller (Virginia Tech)

Redskins toppval i draften 2017

Runda 1, val 17: DL Jonathan Allen (Alabama)

Runda 2, val 49: OLB Ryan Anderson (Alabama)

Runda 3: val 81: CB Fabian Moreau (UCLA)

 

Washington Redksins Mock Draft 2018

Runda 1, val 13: FS Minkah Fitzpatrick (Alabama)

Många toppnamn i kombination med behov bör finnas kvar här. Någon av Vita Vea, DaRon Payne eller Maurice Hurst som DT bör finnas. Finns Mayfield, Rosen eller Allen kvar som QB, möjligt. Draften bästa WR Calvin Ridley kan finnas här. Washington gillar sina ’Bama spelare och plockar här in draftens hetaste safety som kan roteras in på alla DB-positioner.

Runda 2, val 44: DE/OLB Arden Key (LSU)

Insidan av offensiva linjen skulle behöva förbättras och finns Will Hernandez eller Isaiah Wynn kvar är det helt klart ett alternativ. Har man en WR som man gillar kvar här så är det ett bra läge, en Courtland Sutton eller en Michael Gallup. Men valet blir en pass-rusher från LSU som sjunkit lite på grund av frågetecken utanför plan. Man har egentligen bara en elitrusher i Kerrigan och med Key har man ett hot på varje sidan.

BATON ROUGE, LA – NOVEMBER 28: Kyle Allen #10 of the Texas A&M Aggies avoids a tackle by Arden Key #49 of the LSU Tigers at Tiger Stadium on November 28, 2015 in Baton Rouge, Louisiana. (Photo by Chris Graythen/Getty Images)

Runda 4, val 113: WR Deontay Burnett (USC)

Varken QB, RB eller DT plockad i toppen men WR är fortfarande ett behov och det finns bra djup på positionen denna draft. En pålitlig receiver som är väldigt effektiv efter catch och springer sina routes smart. Väldigt effektiv i olika screens och skulle passa in bra med Alex Smith.

Runda 5, val 149: DT Poona Ford (Texas)

Tveksamt att man hittar sin framtida QB här nere men har man högt betyg på Luke Falk, Kurt Benkert eller Riley Ferguson kan någon av dessa finnas kvar. Blir istället nallebjörnen från Texas. Möjligtvis lite för högt att plocka Ford här men han är verkligen pluggen i mitten, trots sin storlek, som skulle passa i Washingtons front.

WACO, TX – DECEMBER 5: Johnny Jefferson #5 of the Baylor Bears fumbles against Poona Ford #95 of the Texas Longhorns in the fourth quarter at McLane Stadium on December 5, 2015 in Waco, Texas. (Photo by Ron Jenkins/Getty Images)

Runda 6, val 188: CB DJ Reed (Kansas State)

Möjligt att Reed är plockad redan men finns en god chans att han finns kvar och vill man inte chansa på en RB eller en ILB här så ser jag corner som det naturliga valet. Snabb och lång corner som med lite mer muskler och kroppskontroll borde funka fint i NFL.

Runda 7, val 231: OG K.J. Malone (LSU)

Stor och bred guard som redan nu ser ut som en NFL spelare. Missat en del matcher på grund av skador och bör funka bättre som gaurd än tackle i NFL.

Runda 7, val 241: ILB Kenny Young (UCLA)

Stabil LB och kan med rätt utveckling bli nästa LB i NFL från UCLA. Allround och kan bidra direkt i ST. Washington behöver djup på insidan och Young kan utvecklas i lugn och ro.

Nyheter

To Top