Förnya NFL Game Pass
Quiz

NFL-Quiz #27 – Livet efter NFL

QUIZ: Foster, kloster, roster. Rimmar det på moster?

Testa dina kunskaper i NFL Supporters quiz. Det är tio frågor och du får bara en chans. Så gräv långt in in hjärnans mörkaste grottor och ge oss ditt bästa försök!

Efter ett visst uppehåll med quiz, pga. lite tekniska bekymmer, kommer äntligen ännu ett. Några har haft problem med att se resultatet efter avslutade quiz, vilket vi förhoppningsvis löst nu. Hör av er ifall det fortsätter vara ett problem!

Att spela amerikansk fotboll är för de flesta en kortlivad karriär, sen börjar det verkliga livet. Gary Kubiak har tillbringat över 30 år i NFL och har för några år sedan sagt till en spelare ”Spela så länge du kan för att när det är över, då är det över. Det går bara bra för en handfull spelare efter karriären.” Och det stämmer enligt rapporterna. Efter fotbollskarriären väntar en kall och hård verklighet, där 30-åriga atleter utan arbetslivserfarenhet inte är de mest attraktiva på marknaden.

Samtidigt finns det många spelare som det faktiskt går bra för. I veckans quiz får du möjlighet att testa vad du kan om före detta spelare och hur deras liv ser ut med fotbollsskorna på hyllan. Lycka till och glöm inte dela resultatet med vänner och på sociala medier.


[viralQuiz id=30]


Nyheter

To Top