Förnya NFL Game Pass
Nyheter

Spelbolagens favoriter inför 2018

Trots att det är drygt fyra månader till premiären är diskussionerna om nästa NFL-säsong redan i full gång. Vilka lag kommer att få spela Super Bowl på Mercedes-Benz Stadium i februari 2019? Hur ser oddsen ut?

Vi har listat förutsättningar och odds för några av de favorittippade lagen inför den kommande säsongen. Om vi ska tro spelbolagen är det framförallt fyra lag som lyfts upp.

New England Patriots
Att många håller New England Patriots som favoriter inför den kommande säsongen är inte direkt någon överraskning. Laget har nämligen tagit sig till final i tre av de fyra senaste säsongerna. Som bekant blev det förlust senast mot Philadelphia Eagles, men laget kammade hem Super Bowl både år 2017 och 2015.

Patriots väg till Super Bowl förra året var dessutom imponerande. I grundserien vann man tio av tretton matcher och knep förstaplatsen i AFC. I slutspelet körde man först över Tennessee i kvartsfinalen, för att sedan göra en makalös vändning i slutminuterna mot Jacksonville i semin.

Om formen fortsätter hålla i sig även nästa säsong är chanserna goda att Bill Belichicks mannar kommer att få spela Super Bowl för tredje året i rad.

Det finns ett flertal spelbolag som redan nu har gett odds för New Englands chanser att vinna Super Bowl 2018. Hos jämförcasino.se kan du jämföra olika svenska spelbolag.

New England Patriots vinnarodds i NFL 2018 (Unibet): 6.00

 


Philadelphia Eagles
Det ihärdiga laget från Philadelphia överraskade många förra säsongen då man tog sig hela vägen till Super Bowl-finalen och sensationellt vann över Patriots.

– Jag är mållös. Att nå hit är något som man bara drömmer om, sade lagets MVP Nick Foles efter segern.

Super Bowl-vinsten var klubbens första i historien och man har bara spelat finalen två gånger tidigare (2005 mot Patriots och 1981 mot Oakland Raiders).

Efter segern har förväntningarna växt på laget inför den kommande säsongen. Och det kan utan tvekan bli en riktigt intressant säsong för Philadelphia.

Laget har en stark trupp med spelare som Fletcher Cox, Lane Johnson och Brandon Graham. Dessutom har man inför säsongen draftat ett par intressanta namn, bland annat den 23-årige Dallas Goedert från South Dakota.

Philadelphia Eagles vinnarodds i NFL 2018 (Unibet): 9.00

 


Pittsburgh Steelers
Det är tolv år sedan Pittsburg vann Super Bowl senast och sju år sedan laget var i final, men de tre senaste säsongerna har man tagit sig allt närmare titeln. I NFL 2017 gjorde Pittsburgh en strålande insats i grundserien, men föll mot Jacksonville i kvartsfinalen. Året dessförinnan åkte laget ut mot New England i semifinalen.

Precis som Eagles har Steelers en vass trupp med namn som Ben Roethlisberger, Antonio Brown och Le’Veon Bell. Frågan är dock om de nya namnen James Washington och Mason Rudolph från Oklahoma States kan leva upp till förväntningarna.

Pittsburgh Steelers vinnarodds i NFL 2018 (Unibet): 11.00

 


Los Angeles Rams
Trots att Rams inte har spelat Super Bowl på över trettio år så är laget tippade bland topp fem förhandsfavoriter.

Förra säsongen räckte det inte längre än en åttondelsfinal, där man blev utslagna av Atlanta. Men det verkar som att Rams verkligen har något spännande på gång.

I NFL Honors 2018 fick laget ta emot priser för Årets defensiva spelare (Aaron Donald), Årets comeback (Keenan Allen) och Årets offensiva spelare (Todd Gurley). Dessutom fick tränare Sean McVay ta emot priset som Årets coach.

Los Angeles Rams vinnarodds i NFL 2018 (Unibet): 12.00

 

 

 

 

Nyheter

To Top