Nyheter

Så streamar du NFL online

Förnya NFL Game Pass

Det bästa sättet att uppleva NFL, förutom att vara på plats, är att följa matcherna i direktsändning. Trots att valmöjligheterna för att streama NFL-matcherna i Sverige är något begränsade finns det ett par alternativ att välja mellan – både för dig som vill se matcherna direkt och i repris.

MTG har rättigheter i Norden
Det absolut populäraste alternativet för att se NFL-matcher i Sverige är att streama matcherna genom ViaPlay. Det stora mediebolaget MTG, som äger ViaPlay, har nämligen ensamrätt på att sända NFL i Sverige fram till minst 2022.

– NFL är ett jättepopulärt och lyckat franchise med lojala och passionerade fans över hela norden. Super Bowl är ett av de största sportevenemangen globalt och attraherar ännu större tittarsiffror. Vi ser fram emot många år tillsammans, sa MTGs VD Jörgen Madsen Lindemann i samband med att avtalet skrevs år 2016.

Hos ViaPlay kan du se utvalda matcher från varje omgång (i snitt omkring sex matcher per vecka) och man visar möten både från grundserien och slutspelet. Ett ViaPlay Sport-konto kostar ca 399 kr/månad och då ingår även annan sport och serier.

Om du vill se en enskild NFL-match genom ViaPlay så måste du köpa ett ”Sport Day Pass”. Priset för detta är 299 kr och då får du tillgång till all sport hos ViaPlay under 24 timmar. Utöver ViaPlay så visas även ett flertal matcher från varje omgång på TV3 Sport HD. För att kunna se TV3 Sport HD så måste du ha minst Viasats Mellan-paket som kostar 299 kr/månad.

Ifall du vill hålla koll på vilka NFL-matcher och övrig sport som visas idag så kan du se sport hos sverigestream.se. Här visas en komplett lista med dagens hetaste sporthändelser hos de olika streamingtjänsterna.

Säsongskort med NFL Game Pass
Ett annat populärt alternativ för att streama NFL är NFL:s officiella Game Pass. Med ett Game Pass får du tillgång till mer än 250 direktsända matcher per säsong, alla playoff-möten och Super Bowl. Priset för ett Game Pass ligger på ungefär 2 300 kr per säsong och gäller fram till den 31 juli. Det finns även möjlighet att köpa ett Game Pass för en sjudagarsperiod. Priset för detta är ca 250 kr.

Utöver matcherna så finns ett flertal andra förmåner med NFL Game Pass. Bland annat kan du se hela matcher i repris samt få tillgång till ”Coaches Films” och ”NFL RedZone”.

Så streamar du NFL online

Nyheter

To Top