Erbjudande

Black Friday – Fynda med NFL Supporter och Gameday

Black Friday är här! Den största shoppingdagen i den amerikanska kalendern. Det går utmärkt att fynda från soffan här i Sverige och slippa bli tacklad av ett dussin galningar med ögonen på en ny tv. Kolla in hos våra vänner på Gameday.se.

<< FYNDA NFL-PRYLAR HÄR >>

Thanksgiving är ju den stora dagen – en familjedag med kalkonmiddag och NFL-matcher från Detroit och Dallas. Den utgör starten på ’Holiday Season’ och är på många sätt den viktigaste storhelgen för det amerikanska folket.
Dagen efter kommer så den stora shoppingdagen – Black Friday! Detta är dagen då amerikanarna traditionsenligt sätter ordentlig fart på julklappshandeln. En tradition som sträcker sig tillbaka till 1930-talet och på som på senare år allt mer har kommit att handla om prissänkningar.

Vi på Gameday och NFL Supporter gillar ju amerikanska traditioner och precis som många andra svenska butiker har vi hakat på Black Friday-trenden de senaste åren. Vi kommer i år att sänka priserna helt slumpmässigt på en mängd nya och heta NFL-produkter och leverera nya erbjudanden under fredag, lördag och söndag – för att sen toppa allt med en ”Cyber Monday”. Sällan har NFL-fans i Sverige haft så stor anledning att handla som nu.

<< FYNDA NFL-PRYLAR HÄR >>

Nyheter

To Top