Fantasy

Fantasy: WR-ranking

Varje gång jag draftar så tar jag med mig min egna lilla ranking av spelare, jag delar in spelarna i olika kategorier om vad jag tycker/tror om dem. Själva rankingen på spelarna inom varje kategori kan ändras från dag till dag beroende på information och nyheter man får om dem. Tänkte att ni kunde få ta del av mina olika listor. Idag tittar vi på WRs.

”Bäst i NFL”
Antonio Brown
Han får många bollar kastade mot sig(190 förra säsongen) och gör ofta det bästa utav det. Den bästa recievern i NFL.

”Fantastiska WR1”
Julio Jones
Var grym förra säsongen och ledde ligan i fångade yards.

Odell Beckham Jr
Den kanske mest spektakulära spelaren i NFL är även väldigt produktiv och kom på 4e plats i poäng bland WRs förra säsongen. Och det gjorde han sitt andra år. Finns inget tak tillräckligt högt för hur bra denna killen kan bli.

”Väldigt bra WR1”
Dez Bryant
Mellan 2012-2014 var han topp 5 i poäng bland WRs, förra säsongen var dock inget vidare. Håller sig både Bryant och Romo sig skadefria så slutar han i toppen i år igen.

AJ Green
Har varit bland de absolut bästa i sin position de senaste åren. På grund av att Bengals springer mycket så fick Green bara 8,3 bollar kastade mot sig per match under förra säsongen. Jämför det med Jones, Brown och Hopkins som alla ligger på över 12 i snitt.

Allen Robinson
Oj, vad jag älskade att jag draftade honom i runda 5-6 förra säsongen! Lär gå betydligt tidigare i år. Kom på 4e plats bland WRs förra säsongen.

DeAndre Hopkins
Slutade på 6e plats i poäng förra säsongen. Har till denna säsongen en nästan helt ny offensiv runtomkring sig med Osweiler som QB, Miller som RB och två nya recieverkompisar i Braxton Miller och Will Fuller. Får han lika mycket bollar kastade mot sig denna säsongen? Jag är tveksam.

”Stabila WR1”
Alshon Jefferey
För mig ligger inte Jeffrey långt bakom spelarna i nivån över. Bör plockas tidigt i andrarundan.

Jordy Nelson
2014 kom han på delad andraplats i poäng, 2015 var han skadad. Blir oerhört intressant att se om Nelson kommer tillbaka till sin höga nivå som han hade 2014.

”en sämre WR1 men en bra WR2”
Sammy Watkins
En av de roligaste spelarna att titta på i NFL, så fort han får bollen så händer det grejer. Skulle han få fler bollar kastade till sig så skulle jag flytta upp honom en nivå eller två.

Mike Evans
Tappade många bollar förra säsongen. Är en väldigt bra spelare och får många bollar kastade mot sig, får se om han har jobbat på säkerheten i händerna under försäsongen.

Amari Cooper
Hade ett bra rookie-år i Raiders. När Carr kastar korta snabba kast är det Cooper som gäller, tyvärr så letar Carr efter Crabtree i första hand när det gäller de lite längre kasten samt i endzone. Får Cooper lite fler chanser i endzone så lär han göra betydligt fler poäng.

Keenan Allen
Blev skadad vecka 9 förra säsongen, innan dess låg han på en stabil 6e plats i poäng. Får många bollar till sig av Rivers. Tar nyförvärvet Travis Benjamin lite bollar från honom?

Brandin Cooks
Många var uppspelta på Brandin Cooks till förra säsongens fantasydraft. Han började säsongen riktigt uselt men efter vecka 4 så var han faktiskt topp 10 i sin position i hela NFL. Väldigt rolig att titta på.

Brandon Marshall
Tredjeplats i fantasypoäng förra säsongen och behövde nog ett miljöombyte från Chicago till New York. Vi får se hur många säsonger han klarar av att leverera på denna höga nivå. Är 32 år gammal.

T.Y Hilton
På grund att olika saker så slutade Hilton som den 24e bästa WR förra säsongen. Luck var inte bra, Luck blev skadad och Hilton fick fånga bollar från Hasselbeck istället. Tror man att Luck kommer komma tillbaka detta året så tror man på Hilton också.

Demaryius Thomas
När Payton Manning var som bäst så levererade Thomas som en topp WR1 för dig, nu har han dock Mark Sanchez och därför anser jag inte Thomas vara mer än en bra WR2 i ett fantasylag.

Tar han nästa steg i år? (Foto: Chris Graythen/Getty Images)

Tar han nästa steg i år? (Foto: Chris Graythen/Getty Images)

”Stabila WR2”
Randall Cobb
Kelvin Benjamin
Julian Edelman
Jarvis Landry
Jeremy Maclin
Eric Decker
Micheal Floyd

”En sämre WR2 men en bra WR3”
Doug Baldwin
Golden Tate
Emmanuel Sanders
Larry Fitzgerald
DeSean Jackson
John Brown
Marvin Jones

”En WR3”
Micheal Crabtree
Torrey Smith
Marvin Jones
Kamar Aiken/Mike Wallace/Steve Smith
Tavon Austin
Vincent Jackson
Markus Wheaton
Muhamed Sanu
Travis Benjamin

Blir spännande att följa Moncrief kommande säsong.

Blir spännande att följa Moncrief kommande säsong.

”Framtidsspelare”
Alla dessa spelare har talang och potential att bli en WR1-WR2 för ditt lag men vi får se hur många av dem som verkligen blommar ut kommande säsong.
Donte Moncrief
Devante Parker
Corey Coleman
Allen Hurns
Jordan Matthews
Stefan Diggs
Laquon Treadwell
Kevin White
Tyler Lockett
Sterling Shepard
Breshad Perriman
Josh Doctson
Michael Thomas

”Fågel eller fisk?”
Josh Gordon
År 2013 hade han flest poäng bland alla WRs i fantasy, året efter spelade han bara 5 matcher och förra säsongen var han avstängd. Josh kommer vara avstängd de 4 första matcherna på säsongen och sen ska det bli oerhört spännande att se honom. Absolut värt en chansning längre ned i rundorna.

Nyheter

To Top